Na koga vas podsjećaju?

Je li moguće da će princ George i princeza Charlotte ovako izgledati kad odrastu? Ako je vjerovati umjetnoj inteligenciji, bit će pravi komadi!

Princ George, princeza Charlotte Princ George, princeza Charlotte Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte i princ George - 2 Princeza Charlotte i princ George - 1 Princeza Charlotte i princ George - 1 Princeza Charlotte i princ George - 2 Princeza Charlotte i princ George - 3 Princ William s djecom - 1 Princ William i Kate Middleton s djecom Princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +14 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Galerija

Umjetna inteligencija pokazala je kako će princ George i princeza Charlotte izgledati s 20 godina.

Djeca princa Williama i princeze Kate Middleton od rođenja izazivaju veliko zanimanje javnosti, a mnogi s nestrpljenjem iščekuju vidjeti i kako će izgledati kad odrastu.

U pomoć je sada priskočila umjetna inteligencija pa su se društvenim mrežama proširile fotografije koje predviđaju kako će 10-godišnji princ George i osmogodišnja princeza Charlotte izgledati s 20 godina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Princess of Wales (@katemiddletonprincessofwales)

Ako je suditi po ovim fotografijama, čini se da će Charlotte odrasti u sliku i priliku svoje prelijepe majke Kate, iako su je dosad mnogi uspoređivali s bakom Elizabetom II.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Princess Charlotte of Wales (@princesscharlottefp)

Umjetna inteligencija predviđa da će i George biti pravi komad kad odraste, a mnogi su na fotografijama primijetili i sličnost s njegovim ocem Williamom, u mlađim danima.

Inače, prijestolonasljednik George nakon proslave 10. rođendana imao je obavezu služenja u vojsci, ali to se ipak nije dogodilo. Njegovi roditelji odlučili su da će Georgea poštedjeti tradicije kako bi mu pružili što normalnije odrastanje u kojem ima slobodu krojiti svoju sudbinu i birati akademske korake prema vlastitim interesima.

George i Charlotte imaju još i mlađeg brata, petogodišnjeg princa Louisa koji je zbog svojeg nestašnog ponašanja na obiteljskim događanjima brzo postao miljenik britanske javnosti.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +28 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus nakratko je postala prava seoska djevojka, zrele slatke bobice pale su u drugi plan zbog njezinih bujnih atributa!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 +25 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Srpska diva užarila je atmosferu u sjajnom outfitu zbog kojeg nitko nije mogao skloniti pogleda s nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene