Mala influencerica!

Princezi Charlotte tek je 8 godina, a već zadaje glavobolje roditeljima, evo kakve se posljedice javljaju nakon svakog njezina izlaska u javnost!

Princeza Charlotte Princeza Charlotte Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte na Wimbledonu - 1 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 2 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 3 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 4 Princeza Charlotte na Trooping the Colour 2022. - 1 Princeza Charlotte na Trooping the Colour 2022. - 2 Princeza Charlotte na Trooping the Colour 2022. - 3 Rođenje princeze Charlotte - 1 Rođenje princeze Charlotte - 2 Princeza Charlotte - 1 +22 Princeza Charlotte - 2 Galerija

Princeza Charlotte sa svega osam godina postala je prava ikona stila baš poput njezine majke, tko bi rekao da s toliko malo godina već ima veliki utjecaj.

Već je dugo prihvaćeno da je njezina majka Kate Middleton prava modna ikona i potiče masovnu prodaju odjevnih komada koje nosi, a da na to posebno i ne utječe, a sada je takvu sudbinu doživjela i malena princeza Charlotte.

Jedina kći princa Williama i Kate prava je zvijezda gdje god se pojavi, a uvijek je i lijepo sređena, što itekako zapne za oko brojnim mamama na svijetu. Stoga one odmah pohrle na službene stranice trgovina odjećom i sve se rasproda u roku.

Dok je sjedila u prvom redu kraljevske lože na muškom finalu Wimbledona, Charlotte je nosila upečatljive sunčane naočale Leosun, a rezultat je bio 450-postotni porast prometa na njihovoj web-stranici. Naočale vrijedne 28 dolara brzo su se prodale, a veliki interes privukla je i cvjetna haljina od 169 funti španjolskog brenda Friki.

Klasičan, nenametljiv i prikladan za njezinu dob, Charlottein ormar ispunjen je cvjetnim haljinama španjolskih brendova, kardiganima i cipelama s kopčama tvrtke Papouelli, marke koja je izazvala svjetski interes otkako se princeza u njima pojavila u vrijeme krunidbe.

Charlotte također nosi jednostavne plimsole iz Trottersa, kultne londonske trgovine dječjom odjećom u Chelseaju. Breton pruge omiljeni su print.

Nešto jeftinija haljina Rachel Riley od 39 funti s kragnom koju je nosila na Igrama Commonwealtha izazvala je značajan nalet zanimanja, a rasprodana je u roku od 24 sata. Dizajnerica Rachel Riley čak je postavila sustav prednarudžbi za kupce koji još žele kupiti nešto od njihove kolekcije što je Charlotte nosila.

Rasprodana je bila i plava haljinica od šifona marke Patachou od 77 dolara koju je princeza nosila na Trooping the Colour 2022. godine.

Zanimanje za odjeću i dodatke mlade princeze počelo je prije nego što je navršila i samo jedan dan.

Nekoliko minuta nakon što se pojavila na stepenicama klinike u kojoj je rođena, bebin šal GH Hurt & Son u kojem ju je omotanom držala Kate privukao je 100 tisuća posjetitelja na njihovu web-stranicu iz više od 183 zemlje. Šal je tada koštao 68 funti i rađen je od merino vune, a čini se da ta svota mnogima nije bila previsoka te su ga odlučili kupiti.

Predviđa se da bi u svijetu koji pokreću mobilni telefoni Charlottein izbor odjeće na kraju mogao biti vrijedan više od tri milijarde funti za gospodarstvo Ujedinjenog Kraljevstva tijekom njezina života.

To brine i njezine roditelje, koji ne žele da Charlotte bude previše izložena javnosti, iako već i sada teško zadržavaju sve konce u rukama jer javnost jedva čeka vidjeti njihovu djecu.

Međutim, unatoč cijenama koje svima baš i nisu pristupačne Britanci se itekako vole isprsiti kako bi imali komad odjeće kao i netko od kraljevske obitelji.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ante gelo Zanimljivosti Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika rastao se u potpunoj tajnosti, a novo vjenčanje zakazano je već za kolovoz!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 +28 Megan Fox - 2 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene