''Uči od najboljeg''

Snimka princa Williama i sina Georgea postala je pravi hit, jedna stvar fanove je stvarno oduševila: ''Dostojan nasljednik!''

Princ William, princ George Princ William, princ George Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ George - 8 Princ William i princ George - 7 Princ William i princ George - 6 Princ William i princ George - 5 Princ William i princ George - 4 Princ William i princ George - 3 Princ William i princ George - 1 Princ George - 1 Princ George - 2 Princ George - 3 +21 Princeza Charlotte i princ George - 5 Galerija

Kraljevski obožavatelji poludjeli su zbog videa princa Williama i njegova 10-godišnjeg sina princa Georgea na Svjetskom kupu u ragbiju, evo što je toliko privuklo korisnike društvenih mreža.

Princ William i princ George raznježili su sve korisnike društvenih mreža nakon što je na X-u objavljen njihov videozapis sa Svjetskog kupa u ragbiju.

Ono što je osvojilo pratitelje bili su njihovi simultani pokreti dok su se pozdravljali s jednim čovjekom, a mnogi već dugo govore da je George prava mala verzija Williama.

Odjeveni u tamnoplava odijela te crvene kravate, William i George radili su iste pokrete, prekrižili ruke i premještali se s noge na nogu, a videozapis koji možete vidjeti OVDJE još je jedan dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla.

Mališan je cijelo vrijeme mirno stajao kraj oca, a na javnim je događanjima sve češće sa svojim roditeljima. Svojim ponašanjem nikad ne razočara te su fanovi oduševljeni kako su William i Kate sina lijepo odgojili.

Reagirajući na njihovu pojavu, obožavatelji su počeli nagađati da William možda trenira budućeg monarha za njegovu budućnost kao starijeg kraljevskog člana nakon što tu titulu preuzme od njega.

"Njihovi maniri tako su slični! Stvarno je lijepo vidjeti Williama kako vodi svog sina i nježno ga predstavlja svjetskoj pozornici", pisalo je u opisu videozapisa.

''Otac i sin. Budući monarh obučava budućeg monarha. A Williama su trenirali najbolji. Prekrasna obitelj'', ''Sviđa mi se ovo što vidim. Super! Kakav otac takav sin! Nose iste kombinacije! Kako dražesno'', pisali su korisnici X-a.

Prije toga, otac i sin uživali su u ragbi utakmici prije ovoga, a fotografije na kojima William stalno nešto pokazuje i objašnjava Georgeu obišle su svijet.

Podsjetimo, George ima deset godina, a trenutno je drugi u redu za tron. Miljenik je britanske javnosti, a zajedno sa svojom sestrom Charlotte i princem Louisom osvaja simpatije gdje god se pojave.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 +23 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Celebrity Goran Ivanišević vodi sudsku bitku s bivšom suprugom: ''Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio, čekam još tužbu da je dotična osvojila Wimbledon''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser +27 Stjepan Hauser - 5 Zanimljivosti Hauser progovorio o vezi s Jelenom Rozgom: "Strašno su mi na živce išli tračevi da smo oboje gej, to je bila prava ljubav"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene