"volim sebe i ako se udebljam"

Nekad svoje tijelo baš i nije voljela, a sada je sama objavila fotografije zbog kojih ju je gledala cijela plaža

Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio - 5 Sara Sampaio - 4 Sara Sampaio - 2 Sara Sampaio - 3 Sara Sampaio - 1 Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Profimedia) Sara Sampaio i Oliver Ripley (Foto: Instagram) Sara Sampaio (FOTO: Profimedia) +15 Sara Sampaio (Foto: Instagram) Galerija

Sara Sampaio pokazala je tijelo u crnom bikiniju dok uživa na odmoru na Galapagosu.

Portugalska manekenka Sara Sampaio bila je prava senzacija na obali San Cristóbala gdje uživa u jesenskom odmoru, a fotografijama se i sama pohvalila na svom profilu na Instagramu.

32-godišnja Sara pozirala je za društvene mreže u crnom bikiniju, a do izražaja je itekako došla i njezina prirodna ljepota koja joj je donijela status svjetske zvijezde.

"Čarobno", napisala je Sara uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sara Sampaio (@sarasampaio)

Manekenka od prvih dana uspješne karijere mami uzdahe, a u nedavnom intervjuu za Elle, priznala je kako često teško nalazi motivaciju da se održi u top-formi.

"Napravila sam teretanu u svojoj kući, ali jako je teško steći snagu volje za vježbanje kad sam sama. Osobni trener mi samo pomaže da dignem guzicu s kauča", rekla je tada.

Sampaio je također govorila o tome kako je tijekom godina naučila voljeti svoje tijelo.

"Stvarno sam naučila svoje tijelo shvatiti i cijeniti onakvim kakvo jest; volim sebe ako se udebljam, volim ako smršavim. Svi smo mi ljudska bića, mijenjamo se, ali nekada sam bila jako stroga prema sebi", priznala je Sara.

Nažalost njezinih muških obožavatelja, Sara je prema pisanju stranih medija u vezi sa sinom legendarnog glumca Jacka Nicholsona, Rayom, a zadnji put su zajedno fotografirani u kolovozu.

Sara je dosad ostvarila uspješnu modnu karijeru, a najpoznatija je po tome što je Viktorijina anđelica, a uz to je ambasadorica Armanija i drugih modnih kuća te je bila prvi portugalski model u Sports Illustrated Swimsuit Issueu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne - 3 Kelly Osbourne - 2 Kelly Osbourne - 1 +16 Kelly Osbourne - 3 Nekad i sad Bivša punašna slatkica imala je što za pokazati u rijetkom izlasku, ali priznaje da je s nečim ipak pretjerala: "Otišla sam predaleko"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 Indira Levak - 4 +27 Indira Levak - 3 Celebrity Indira Levak za koncert u Beogradu promijenila imidž, pogledajte selfie zbog kojeg joj pišu da je prava dama: "Konačno damski i otmjeno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene