morala je požuriti ili...

Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 5 Kate Middleton, princ William Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i kralj Charles - 3 +19 Kate Middleton i kralj Charles - 1 Galerija

Iako se nagađalo kako su Kate Middleton na objavu dijagnoze potaknula razna nagađanja o njezinu zdravlju, sada su procurile nove, šokantne informacije.

Princeza od Walesa Kate Middleton objavila je krajem ožujka video u kojem je otkrila da joj je dijagnosticiran rak, a navodno je na taj potez bila prisiljena zbog prijetnji koje su stigle u Kensingtonsku palaču.

Naime, kako Daily Mail doznaje od povjerljivih izvora, palaču je kontaktirala osoba koja je znala za princezinu dijagnozu, zbog čega je Kate morala požuriti s objavom, prije nego što informacije procure u javnost.

Nije poznato jesu li informacije procurile iz privatne bolnice London Clinic, gdje je Kate u siječnju bila na operaciji abdomena, ili od negdje drugdje.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Cure informacije o novom slučaju Kate Middleton, poznato je tko je od djelatnika bolnice napravio ogroman prekršaj?

Ranije se nagađalo kako je Kate morala otkriti dijagnozu prije Uskrsa, jer bi njezin izostanak s mise rasplamsao razna nagađanja koja su kružila mjesecima prije nego što je otkrila da ima rak.

Podsjetimo, Kate je šokirala svijet videom koji je objavljen na službenom Instagram profilu princa i princeze od Walesa. U njemu je objasnila kako je u ranoj fazi liječenja te da joj je opaka bolest otkrivena testovima. Ispričala je da joj je dijagnoza bila veliki šok te da je iza nje nekoliko nevjerojatno teških mjeseci, no pokušala je i umiriti javnost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Dobro sam i svakim danom postajem jača", također je izjavila.Podrobnije detalje o bolesti nije otkrila, ali iz Kensingtonske palače tvrde da su uvjereni da će se princeza potpuno oporaviti.

U princezinoj izjavi objašnjava se da kada je u siječnju bila na operaciji abdomena, nije se znalo da postoji rak.

"Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da postoji rak. Moj liječnički tim stoga je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj kemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog liječenja", objasnila je princeza.

Pogledaji ovo Kate Middleton Zanimljivosti Mjesto na kojem je Kate Middleton snimila dirljiv govor krije posebnu simboliku, nije ga slučajno sama odabrala!

''William i ja učinili smo sve što možemo da procesuiramo cijelu situaciju i riješimo što je moguće više unutar naše obitelji. Trebalo nam je vremena da objasnimo sve Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan za njih i da ih uvjerimo da ću biti dobro. Mojoj obitelji je trebalo nešto vremena, prostora i privatnosti'', ispričala je.

Istaknula je kako cijelo ovo vrijeme ima veliku podršku svoje obitelji.

''Imati Williama uz sebe u ovom trenutku veliki je izvor utjehe i sigurnosti, isto kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to mnogo znači'', dodala je Kate u videu koji je snimila u vrtu Windsor.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović - 2 +26 Haris Džinović - 1 Celebrity Ovaj intervju prethodio je uplitanju policije u dom Harisa Džinovića: ''Situacija s njom je mrtva. Kao da ne postoji. Kako da verujem izdajniku ponovo?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina i Danijela Martinović Severina - 3 Severina - 2 +25 Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Celebrity Sjećate li se kako je Seve izgledala s 18 godina? Tada je pozirala za svoju prvu naslovnicu časopisa, evo koliko se promijenila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene