''učinio bi nas ponosnima!''

Hrvati već znaju koga žele na Eurosongu sljedeće godine? Zatrpali ga porukama: ''Imaš sve što ovaj show treba!''

Marco Cuccurin Marco Cuccurin Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cucurin Baby Lasagna nekad - 4 +25 Baby Lasagna nekad - 3 Galerija

Dok Baby Lasagna uživa u stečenoj slavi nakon odličnog plasmana na Eurosongu, Hrvati već pričaju o tome tko bi Hrvatsku mogao sljedeće godine predstavljati na Eurosongu.

Baby Lasagna završio je drugi na Eurosongu, ali svi se slažu da je on naš pobjednik, što su Hrvati i pokazali tako što su mu priredili spektakularan doček na glavnom zagrebačkom trgu. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Nekad i sad Evo kako je Baby Lasagna izgledao kao tinejdžer, tada je nosio popularnu frizuru, ali jedan detalj ostavio je sve do danas!

I dok Marko Purišić prima čestitke sa svih strana, već se počelo raspravljati o tome tko bi nas na Eurosongu mogao predstavljati sljedeće godine. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna vratio se kući pa se pohvalio ''poklonom'' koji je dobio od mačke: ''Dobro došao...''

Marco Cuccurin, pobjednik Plesa sa zvijezdama, sam je jednom prilikom izjavio da bi se volio prijaviti na Doru i predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, pa je svoje pratitelje na društvenim mrežama pitao što misle o tome.

Marco Cuccurin Eurosong 2025.?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podijelio je neke od njihovih poruka:

''Dragi Marko, od srca želim i držim fige da nas sljedeći put ti predstavljaš. Imaš šarm, glas, stas, savršen ples. Imaš sve što ovaj show treba!'', ''Marco, bilo bi lijepo da nas predstavljaš na Euroviziji, sve bi nas učinio ponosnima'', ''Marko Purišić 2024., Marco Cuccurin 2025'', pisali su mu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

 

Pogledaji ovo Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić dopisivao se s Lasagnom tijekom finala, otkrio je što mu je slao: ''Negdje po sredini glasanja...''

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna već je najavio svoje koncerte, evo gdje ćete ga ove godine moći slušati!

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 8 Celebrity Sve je spremno za doček Baby Lasagne u Umagu, njegovi sugrađani ne skrivaju ponos: ''Podržava našu tradiciju, puno nam je pomogao''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene