Što kažete?

Baby Lasagna manija dobila je i novu dimenziju: Fanovi se zbog njega tetoviraju, evo kako je on reagirao kad je to vidio!

Baby Lasagna Baby Lasagna Livio Andrijic / CROPIX 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tetovaže inspirirane Baby Lasagnom - 4 Tetovaže inspirirane Baby Lasagnom - 7 Tetovaže inspirirane Baby Lasagnom - 6 Tetovaže inspirirane Baby Lasagnom - 5 Tetovaže inspirirane Baby Lasagnom - 3 Tetovaže inspirirane Baby Lasagnom - 1 Tetovaže inspirirane Baby Lasagnom - 2 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna +22 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna podijelio je snimke na kojima se vidi da se fanovi zbog njega čak i tetoviraju, evo na kakve crteže su se odlučili.

Baby Lasagna sve je zaludio proteklih nekoliko mjeseci, a skupio je na tisuće i tisuće fanova.

Neki od njih odlučili su se i na drastičan korak te se čak i tetovirali, a sam Baby Lasagna to je podijelio na Instagram pričama.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna već je najavio svoje koncerte, evo gdje ćete ga ove godine moći slušati!

Biste li se vi tetovirali inspirirani Baby Lasagnom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Jedna obožavateljica tetovirala je čipkastu mačku koja je nacrtana za njegov merch, a druga je tetovirala stihove ''Meow cat, please meow back''.

Lasagni se ovo svidjelo pa je napisao: ''O moj Bože... Želim ovo!!!''.

Fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐃𝐚𝐦𝐢𝐫 Popovic (@damir_hardline)

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 8 Celebrity Sve je spremno za doček Baby Lasagne u Umagu, njegovi sugrađani ne skrivaju ponos: ''Podržava našu tradiciju, puno nam je pomogao''

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pjesma ''Rim Tim Tagi Dim'' doživjela je novi veliki uspjeh, ovo je dosad uspio još samo jedan hrvatski izvođač i to prije 65 godina!

Povratku kući Marko se veselio zbog svoje tri mačke, Getrude, Stipe i Branka, a jedna od njih već mu je dala i poklon za dobrodošlicu.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom za Nenadov rođendan - 1 Bloom za Nenadov rođendan - 2 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 +31 Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput raznježila je pratitelje čestitkom za svog supruga, na egzotičnoj lokaciji slave čak dva važna datuma!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić i supruga Matea - 2 Mario Mandarić i supruga Matea - 3 Mario Mandarić i supruga Matea Mario Mandarić i supruga Matea - 2 +18 Mario Mandarić i supruga Matea - 3 Celebrity Naš poznati chef pohvalio se najljepšim mogućim vijestima, brzo je objavio i fotografiju iz rodilišta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene