Nakon nekoliko mjeseci

Kate Middleton napokon viđena u javnosti, no novosti o njezinu oporavku nisu obećavajuće

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Kate Middleton u zelenoj haljini - 2 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William +19 Kate Middleton i kralj Charles - 2 Galerija

Kate Middleton mjesecima se nije pojavljivala u javnosti, no sada je viđena sa svojom obitelji.

Britanska javnost već je mjesecima zabrinuta za princezu od Walesa Kate Middleton, koja je u ožujku objavila da boluje od raka.

Otada je nismo imali priliku vidjeti i nisu objavljene nikakve novosti o njezinu zdravstvenom stanju, zbog čega su obožavatelji ispred Buckinghamske palače počeli ostavljati poruka za ozdravljenje, cvijeće i drugo poklone za princezu.

No ovih dana Kate je viđena u izlasku s obitelji i dok je sama obavljala zadatke, otkrili su izvori za People.

Ipak, glasnogovornik Kensingtonske palače istaknuo je kako njezine izlaske iz kuće ne treba shvatiti kao njezin povratak kraljevskim angažmanima te da princezi treba još vremena i prostora za oporavak.

Ranije su izvori s palače otkrili i da je njezin kalendar obveza za 2024. potpuno prazan, no People iz drugih izvora doznaje i kako to ne treba značiti da se Kate neće pojaviti na nekom događaju do kraja godine, ako se bude osjećala bolje.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Novi portret Kate Middleton izazvao je burne reakcije, javnost ne vjeruje što vidi: "Što se dogodilo njezinu prekrasnom licu?"

Pogledaji ovo Princ William i princ George Celebrity Princ George pojavio se prvi put u javnosti otkako se doznalo da Kate Middleton ima rak, evo gdje ga je odveo tata

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William iznenada donio odluku koja je zabrinula javnost, ima li to veze s njegovom suprugom Kate?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol na Instagramu - 1 Joško Gvardiol na Instagramu - 2 Lorena Gvardiol na Instagramu Joško Gvardiol +27 Joško Gvardiol Celebrity Gvardiol objavio djelić prizora iz obiteljskog vrta i pokazao što radi izvan nogometnog terena!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Marica Kostelić Marica i Ante Kostelić Marica Kostelić Marica i Janica Kostelić +28 Marica i Janica Kostelić Celebrity Tko je majka Janice i Ivice Kostelića? Sa suprugom Antom spojio ju je sport, a on se zbog nje razveo od prve supruge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene