u svom svijetu

Gvardiol objavio djelić prizora iz obiteljskog vrta i pokazao što radi izvan nogometnog terena!

Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol na Instagramu - 1 Joško Gvardiol na Instagramu - 2 Lorena Gvardiol na Instagramu Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško i Franka Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško i Franka Gvardiol - 1 +21 Joško Gvardiol i sestre - 1 Galerija

Joško Gvardiol pohvalio se kućnim ljubimcima koje ima njegova obitelj, evo kako izgledaju preslatki psi.

Naš reprezentativac i igrač Manchester Cityja Joško Gvardiol jako je vezan za svoju obitelj, a ovog puta pohvalio se kućnim ljubimcima koje imaju.

Gvardiol je u njihovu obiteljskom dvorištu fotografirao psa i označio svoju sestru Franku Gvardiol, a objavu možete vidjeti u našoj galeriji. 

Joškova obitelj ima dva psa mješanca, a nogometaš ih je već jednom stavio na svoju priču na Instagramu.

Inače, prije nekoliko dana njegova sestra Franka imala je i važan dan. S obitelji je slavila promociju, a na društvenim mrežama čestitao joj je i ponosni brat.

Osim Franke, Joško ima i sestru Lorenu. Obje sestre starije su od Joška i njegova su velika podrška, što su pokazale i kada su ga vjerno bodrile tijekom Svjetskog prvenstva u Katru, a vjerujemo da će jednako biti i na nadolazećem Euru.

Pogledaji ovo Mateo i Izabel Kovačić Celebrity Kovačić i Gvardiol slavili sa suigračima, Mateu se pridružila i lijepa supruga, a ni Joško nije stigao sam!

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 3 Celebrity Joško Gvardiol kupio je luksuzni stan u centru Zagreba, dizajnirala ga je mlada arhitektica, a nogometaš je inzistirao na jednom detalju!

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 1 Celebrity Gvardiol zbog važnog povoda odradio rijedak istup na društvenoj mreži pa njime dirnuo pripadnice ženskog spola: ''Uz vas smo!''

Pogledaji ovo Joško Gvardiol Nekad i sad Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Artukovich - 15 Nicole Artukovich - 16 Nicole Artukovich - 8 Nicole Artukovich - 5 +27 Nicole Artukovich - 7 Celebrity Tko je Amerikanka hrvatskih korijena zbog koje svjetska elita stiže u Dubrovnik? Instagram joj je pun naših kockica!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk +26 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu ovim je fotografijama objasnila zašto je krasi baš ta titula!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene