slavi 22. rođendan

Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

Joško Gvardiol Joško Gvardiol Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol, 2019. godina Joško Gvardiol, 2019. godina Joško Gvardiol, 2019. godina Joško Gvardiol, 2019. godina Joško Gvardiol Joško Gvardiol s mamom Sanjom Joško Gvardiol i sestre - 1 Joško Gvardiol i sestre - 2 Joško Gvardiol i sestre - 3 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 1 +19 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 2 Galerija

Joško Gvardiol slavi 22. rođendan, a mi smo iskopali njegove fotografije s početka karijere, dok još nije imao bradu.

Brončani Vatreni i stoper Manchester Cityja Joško Gvardiol postao je nogometna senzacija nakon Svjetskog prvenstva u Katru, a sada je tek napunio 22 godine.

Osim nogometnog svijeta, zaludio je i djevojke, a nije poznato je li u međuvremenu neka osvojila njegovo srce, jer uspješno skriva svoj ljubavni život.

Jošku je danas zaštitni znak gusta brada, koju na početku karijere još nije mogao pustiti, jer je bio tinejdžer. Kako je izgledao kada je 2019. godine golobrad potpisao za Dinamo, pogledajte u našoj galeriji.

Je li vam Joško Gvardiol zgodniji s bradom ili bez nje?

  • S bradom
  • Bez brade

Ukupno glasova:

Gvardiolu je najveća podrška u karijeri njegova obitelj, a posebice sestre Franka i Lorena, koje ne mogu biti ponosnije na svojeg mlađeg brata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lorena Gvardiol (@lorena_gvardiol)

Na svjetskom prvenstvu u Katru s tribina ga je bodrila i mama Sanja, kojoj je nakon posljednje utakmice potrčao u zagrljaj, a te su fotografije tada obišle svijet.

Simpatije javnosti osvojio je i njegov otac Tihomir, koji je i nakon sinova uspjeha nastavio raditi u ribarnici na Dolcu.

Pogledaji ovo In Magazin: Joško Gvardiol - 1 inMagazin Velika zvjezdana inventura 2023: Podvukli smo crtu i prisjetili se svega po čemu ćemo pamtiti proteklu godinu!

Ne sumnjamo da je pred Joškom velika karijera, a ovim putem mu želimo sve najbolje povodom rođendana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić +25 Vesna Juraić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Branimir Kopitović, Giuliano, Marijana Batinić i Kristina Đanić, Kronplatz, 2009. godina Kristina Đanić i Marijana Batinić, Kronplatz, 2009. godina Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić +22 Giuliano i Kristina Đanić Nekad i sad Osvanule fotografije Giuliana i supruge s omiljenog skijališta Hrvata, nju ne viđamo često, a pamtimo je iz vrućeg videospota

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene