u braku su 24 godine

Osvanule fotografije Giuliana i supruge s omiljenog skijališta Hrvata, nju ne viđamo često, a pamtimo je iz vrućeg videospota

Giuliano, Kronplatz, 2009. godina Giuliano, Kronplatz, 2009. godina STR-0960/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Branimir Kopitović, Giuliano, Marijana Batinić i Kristina Đanić, Kronplatz, 2009. godina Kristina Đanić i Marijana Batinić, Kronplatz, 2009. godina Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić - 1 +16 Giuliano i Kristina Đanić - 2 Galerija

Pojavile su se fotografije Giuliana i supruge Kristine Đanić sa skijališta Kronplatz iz 2009. godine.

Pjevač Giuliano Đanić od 2002. godine u sretnom je braku s plesnom pedagoginjom i koreografkinjom Kristinom Đanić, s kojom ima i sina Marka.

Par se ne pojavljuje često zajedno u javnosti, a sada su osvanule njihove fotografije iz 2009. godine, s omiljenog austrijskog skijališta Hrvata, Kronplatza.

Tamo su se družili s voditeljicom Marijanom Batinić i glazbenikom Branimirom Kopitovićem, polovicom popularnog dua Matko i Brane, a fotografije pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo In Magazin: Giuliano - 1 inMagazin Giuliano nam je ispričao kako mu je bilo glumiti u svjetski poznatom serijalu "Game of Thrones", ali i je li mu žao što nije zaigrao za Hajduk!

Kristina je inače najveća podrška suprugu u njegovoj karijeri, no manje je poznato da i sama iza sebe ima izlet u estradne vode. Naime, ona se 1996. godine pojavila u videospotu za pjesmu "Opasan plan" pop-rock sastava Neki to vole vruće.

Kristina u spotu nosi vrlo izazovno izdanje te je snimila i vruće scene u sobi, a u nastavku se prisjetite kako je to izgledalo.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman +25 Nicole Kidman Celebrity Razgolićeno izdanje jedne od nekoć najljepših glumica ostalo je u sjeni njezina lica, kojim ne prestaje šokirati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić +25 Vesna Juraić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene