Osjećajni 22-godišnjak!

Gvardiol zbog važnog povoda odradio rijedak istup na društvenoj mreži pa njime dirnuo pripadnice ženskog spola: ''Uz vas smo!''

Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 1 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol s mamom Sanjom Joško Gvardiol Joško Gvardiol i sestre - 1 Joško Gvardiol i sestre - 2 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 1 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 2 +23 Joško Gvardiol Galerija

Joško Gvardiol novom je fotografijom na društvenim mrežama raznježio osobe ženskog spola te progovorio o teškoj bolesti od koje obolijeva sve više žena.

Naš nogometaš Joško Gvardiol nije često aktivan na društvenim mrežama, ali ovog puta javio se te svojom porukom dirnuo sve osobe ženskog spola. Progovorio je o temi o kojoj se i dalje ne priča često, raku dojke, te dao podršku svim ženama koje se s njim bore.

''Šaljem podršku svim ženama koje se bore protiv raka! Nema odustajanja, uz vas smo!'' napisao je na svom selfiju u bijeloj duksi, a koji je dobio od udruge koja pomaže ženama u borbi s karcinomom.

A njegov selfie možete vidjeti u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Izabel Kovačić na Instagramu - 2 Celebrity Pogledajte što Gvardiol i Kovačić rade kad nisu na nogometnom terenu, razotkrila ih je Mateova supruga u videu i sve nasmijala!

Podsjetimo, Joško je postao senzacija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, a u samo nekoliko mjeseci za njim su se razgrabili svjetski poznati klubovi.

A zgodni 22-godišnjak brzo je postao i slaba točka ženama diljem svijeta, naročito zbog guste brade koju nosi, a koju do prije nekoliko godine nije imao.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s mamom Nika Barišić s mamom Nika Barišić Nika Barišić +16 Nika Barišić Celebrity Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll se pojavila na prestižnom američkom događanju i objavila video, a onda su se pojavile njezine neobrađene fotke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene