top ili flop?

Joško Gvardiol u pjesmi srpskog repera: Poslušajte kako se naš nogometaš uklopio u stihove zvijezde koju regija obožava!

Joško Gvardiol Joško Gvardiol Tom Dubravec/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol i sestre - 1 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 2 Dario Zurovec i Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol Joško Gvardiol +14 Joško Gvardiol Galerija

Joško Gvardiol postao je dio pjesme srpskog repera Voyagea, a evo kako je mladi Mihajlo Veruović ukomponirao ime našeg nogometaša u stihove.

Srpski reper pod umjetničkim imenom Voyage izazvao je pozornost javnosti zbog pjesme ''Oead Remix'' u kojoj spominje našeg nogometaša, Joška Gvardiola.

Na YouTubeu se pojavilo nekoliko snimki pjesme koju pjevaju Voyage i Snik, a brojni fanovi izdvajaju samo Voyageov dio.

Stihovi glase ovako:

''Ona hoće belu kožu da je vozi Kabrio,
a ja sila na terenu kao Joško Gvardiol.
Tu u petoj sam brzini, bebo, vežbam kardio,
ovu kajlu tu na vratu sam po meri pravio.''

Pjesma je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Iako je ovo cijela pjesma, snimka koja je prikupila već više od 13 tisuća pregleda skraćena je verzija u kojoj je samo Voyageov dio u kojem spominje Joška.

Inače, Voyage ima 22 godine, a pravi je hit na glazbenoj sceni. Trese regionalnu i srpsku scenu, a proslavio se dok je bio u vezi s poznatom pjevačicom Anđelom Ignjatović, koju svi znaju pod nadimkom Breskvica, s kojom je i snimio prve velike hitove.

Podsjetimo, Joško je postao nogometna senzacija nakon Svjetskog prvenstva u Katru. Osim nogometnog svijeta, zaludio je i djevojke, a nije poznato je li u međuvremenu neka osvojila njegovo srce, jer uspješno skriva svoj ljubavni život.

Jošku je danas zaštitni znak gusta brada, koju na početku karijere još nije mogao pustiti, jer je bio tinejdžer, a teško je zamisliti kako izgleda bez nje.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop +17 Duje i Ana Čop Celebrity Atraktivna supruga Duje Čopa nekoć je krasila liste najseksi Hrvatica, sudjelovala je u izborima ljepote, a pamtimo je i iz glazbenih spotova!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević i Filip Kratofil +28 Lana Jurčević - 2 Celebrity Evo kako je Lana Jurčević skoro zapalila kuću: ''Došla ja za 45 minuta, to se prepeklo, popeklo, zapeklo, crno bilo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene