stvarno neobično

Nucci i Voyage zabrinuli su fanove istim potezom koji su napravili, nikome nije jasno što se to događa

Voyage Voyage Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nucci i Voyage - 1 Nucci i Voyage - 2 +0 Voyage Galerija

Nucci i Voyage maknuli su aposlutno sve sa svojih Instagram profila, a povodom ovog poteza nisu se oglasili.

Dva vrhunska srpska repera Nucci i Voyage u potpunosti su šokirali svoje pratitelje kada su sa svojih Instagram profila uklonili aposlutno sve fotografije. 

Voyage je na profilu imao preko 820 tisuća pratitelja, a  ima samo 21 godinu te je pravi hit na glazbenoj sceni. Trese regionalnu i srpsku scenu, a proslavio se dok je bio u vezi s poznatom pjevačicom Anđelom Ignjatović, koju svi znaju pod nadimkom Breskvica, s kojom je i snimio prve velike hitove.

Nucci je na profilu imao 312 tisuća pratitelja, a osim po svojim pjesmama, prepoznatljiv je i po stilu odijevanja.

"Sam se sređujem u 90% slučajeva. U posljednje vrijeme sam počeo surađivati sa stilistima. Mnogima je zanimljivo raditi sa mnom jer je drugačije. Uzeo sam stiliste samo zato jer mi puno pažnje i vremena oduzimaju neke druge stvari i onda mi oni uskoče u pomoć, recimo za spot, neka fotkanja, ali generalno cijeli stil sam izgradio sam", otkrio je nedavno na Extra FM radiju.

Kako prenose regionalni mediji, reperi se još nisu oglasili o nastaloj situaciji. 

Njihovi obožavatelji smatraju da su možda to napravili zbog medijskih natpisa o njihovom ljubavnom životu, dok drugi misle kako je ovo njihov promišljen potez te da će uskoro najaviti nešto veliko ili se možda u potpunosti povlače sa scene.

No, što god od toga da je u pitanju njihovi pratitelji s nestrpljenjem očekuju odgovor.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 +25 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari okrenula leđa pa u ljubičastim tangicama istaknula bujnu stražnjicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +25 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Vjerovali ili ne, ova Hrvatica ima 47 godina, a prizore nje u badiću komentirala je čak i Violeta iz Boljeg života!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene