Zaljubljeni pogledi

Nekadašnji šarmer nije skidao ruke s trudničkog trbuha svoje mlađahne supruge, koja je tek nedavno otkrila sretnu vijest

Marc Anthony i Nadia Ferreira - 1 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Anthony i Nadia Ferreira - 4 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 3 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 2 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 1 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 3 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 5 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 4 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 2 Nadia Ferreira i Marc Anthony Marc Anthony i Nadia Ferreira +19 Marc Anthony i Nadia Ferreira Galerija

Marc Anthony i njegova supruga Nadia Ferreira pozirali su na crvenom tepihu, a pjevač nije skidao ruke s njezina trudničkog trbuha.

Latino pjevač Marc Anthony i njegova supruga Nadia Ferreira pozirali su na crvenom tepihu na Floridi, a zaljubljeni pjevač nije skidao ruke s trudničkog trbuha svoje voljene.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Naida je zasjala u nježno roza haljini koja je isticala trbuh, a Anthony je nosio crne hlače i sivu košulju te je oči sakrio sunčanim naočalama.

U nekoliko trenutaka zaljubljeno je gledao u svoju suprugu, milovao joj trbuh te je prigrlio uz sebe.

Ovo je Nadijino prvo pojavljivanje u javnosti otkako su ovog Valentinova objavili da čekaju svoje prvo zajedničko dijete, a sretnu vijest podijelili su uz fotografiju na kojoj je je ona ponosno pokazala svoj trudnički trbuh.

"Najbolji poklon za Valentinovo!!! Hvala ti, Bože, za ovaj veliki blagoslov u našim životima", napisala je Nadia u objavi, koju je i Marc podijelio na svojem profilu.

Vijest o trudnoći golupčića došla je samo dva tjedna nakon što se par vjenčao na raskošnoj ceremoniji u Miamiju, na kojoj su se kao gosti pojavile brojne zvijezde. Fotografije i snimke s luksuznog vjenčanja Nadia je podijelila na Instagramu, a među poznatima je bio i Marcov dobar prijatelj David Beckham. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Nije poznato kada je započela njihova veza, no u javnosti su prvi put zajedno viđeni 2021., a zaručili su se u svibnju prošle godine.

Anthonyju je ovo četvrti brak. Prva supruga bila mu je bivša Miss Universe Dayanara Torres, s kojom se vjenčao 2000. godine, a par je dobio dva sina, Cristiana i Ryana. Razveli su se 2004., a iste godine Anthony je odveo pred oltar Jennifer Lopez. S pjevačicom je dobio još dvoje djece, blizance Maxa i Emmu. Razveli su se nakon deset godina braka, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Treća supruga bila mu je manekenka Shannon De Lima, s kojom je u braku bio od 2014. do 2016. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Marko Petrić Gabriela Pilić Marko Petrić i Valentina Walme - 6 +23 Marko Petrić i Valentina Walme - 2 Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica istaknula je adute na predstavi svojeg zaručnika, a došla ga je podržati i bivša partnerica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene