Bodri ga na euru

Djevojka engleske nogometne zvijezde trpi gnusne komentare na račun izgleda, a on je neumorno brani: "Ona je ljubav mog života!"

Declan Rice i Lauren Fryer - 13 Declan Rice i Lauren Fryer - 13 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Fryer Lauren Fryer Lauren Fryer i Declan Rice Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 13 Lauren Fryer +13 Declan Rice i Lauren Fryer - 15 Galerija

Declana Ricea ne utakmici Engleske i Slovačke bodrila je djevojka Lauren Fryer, koja se zbog svojeg izgleda našla na meti ružnih komentara.

Engleski nogometni reprezentativac Declan Rice našao se u središtu pozornosti zbog žestokog sukoba sa slovačkim izbornikom Francescom Calzonom tijekom utakmice Engleske i Slovačke u osmini finala Europskog prvenstva.

Calzona je odlučio doći do suca Halila Umuta Melera iz Turske kako bi mu prigovorio određene stvari, a Riceu se to nije svidjelo, pa ga je krenuo vrijeđati, piše gol.hr.

Sve je tribina pratila i Riceova djevojka Lauren Fryer, koja je na utakmicu došla s njihovim sinčićem Judeom, a njihove fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Declan i Lauren u vezi su još od srednjoškolskih dana i ona mu je velika podrška u karijeri, no već neko vrijeme trpi ružne komentare na društvenim mrežama zbog svojeg izgleda.

Internetsko zlostavljanje Lauren počelo je na platformi X, kada ju je jedan anonimni korisnik izvrijeđao, što je potaknulo i lavinu sličnih komentara.

"Declan Rice je multimilijunaš, atletski građen, elitni nogometaš visok 185 cm, a ipak se zadovoljio debelom bijelom djevojkom. Više ne razumijem ovaj svijet", pisalo je uz fotografiju Lauren i Declana, a objava je u međuvremenu uklonjena.

Ružni komentari doprli su i do Lauren, koja je zbog toga obrisala sve fotografije s društvenih mreža i zaključala svoje profile za javnost, a Declana su čak počeli pitati za nju na konferencijama za medije.

"Ovo je žena koju volim najviše na svijetu, ona je moj izbor, s njom imam obitelj i ona će zauvijek ostati moja supruga'', rekao je nogometaš.

Na pitanje je li ikad čitao komentare i je li ikad pomislio na drugu, Declan je odgovorio: ''Moja žena je ljubav mog života i ne postoji nijedna druga za mene.''

Par je sina dobio u kolovozu 2022. godine, a Declan je njegovo ime i datum rođenja tetovirao na podlaktici. Obitelj živi u Londonu, gdje Rice igra za klub Aresenal.

Inače, Englezi su izbacili Slovačku s Europskog prvenstva, a svoj put nastavljaju protiv Švicarske u Düsseldorfu 6. srpnja u 18 sati.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 6 +27 Jelena Karleuša - 4 Celebrity Svi se pitaju kako je Karleuša uopće izdržala nastup u ovim svemirskim čizmama, a i outfit je top-tema!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Becky Holt - 2 Becky Holt - 7 Becky Holt - 8 Becky Holt - 11 +22 Becky Holt - 4 Celebrity Tetovaže joj prekrivaju svaki dio tijela, iznenadit ćete se kad vidite kako je izgledala prije ovih ukrasa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene