''obriši to!''

Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"

Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer +4 Declan Rice i Lauren Fryer Galerija

Declan Rice u dugogodišnjoj je vezi s Lauren Fryer, s kojom ima i sina, a ona se sada suočila s ružnim komentarima na račun svog izgleda.

Djevojka nogometaša Declana Ricea, Lauren Fryer, našla se na meti ružnih komentara.

Jedan anonimni korisnik mreže X, nekadašnjeg Twittera, objavio je fotografije para uz koje je napisao gnjusan komentar na račun izgleda nogometaševe djevojke.

"Declan Rice je multimilijunaš, atletski građen, elitni nogometaš visok 185 cm, a ipak se zadovoljio debelom bijelom djevojkom. Više ne razumijem ovaj svijet", pisalo je u objavi koja je u međuvremenu obrisana, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Obožavatelji Arsenalova veznjaka odmah su stali u obranu njegove djevojke.

"Toliko je toga pogrešnog u ovoj objavi, obriši to", "Vidi se da netko nikad nije osjetio dodir žene", "Vrlo inovativan način da se predstaviš kao netko tko ne zna ni razgovarati sa ženama", "Zamislite da birate životnu partnericu na temelju društvenih standarda ljepote. Vidi se da imaš sićušni muški ego", "Hej, ja sam djevac kojem je najveća briga što nogometaši rade izvan terena jer je moj život sranje. Nikad nisam razgovarao sa ženom u stvarnom životu. To je ono što je ovaj trol htio reći", nizali su se komentari ispod objave.

Declan i Lauren u vezi su još od srednjoškolskih dana, a ona mu je velika podrška u karijeri i prati ga na svim njegovim utakmicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lauren Fryer ♡ (@laurenfryer_)

Zajedno imaju i sina Judea, kojeg su dobili u kolovozu 2022. godine, a Declan je sinovo ime i datum njegova rođenja tetovirao na podlaktici.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 33 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 29 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 +30 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Celebrity Aleksandra Prijović zbog napornog tempa završila na infuziji: "Mislila sam da neću izdržati"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković - 14 Dragana Mirković - 9 Dragana Mirković - 8 +13 Dragana Mirković - 5 Celebrity Pogledajte u kakvom dvorcu živi Dragana Mirković, koja dolazi u Arenu Zagreb, vlasnica je i najskupljih automobila na estradi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene