Ruše predrasude

Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

Declan Rice i Lauren Fryer - 1 Declan Rice i Lauren Fryer - 1 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Declan Rice i Lauren Fryer - 4 Declan Rice i Lauren Fryer - 2 Lauren Fryer Lauren Fryer Lauren Fryer +8 Declan Rice i Lauren Fryer - 15 Galerija

Nogometaš Declan Rice posljednjih je dana tema medija zbog izgleda njegove djevojke Lauren Fryer, odmah je vidljivo zašto je atipična žena nogometaša.

U svijetu nogometa već godinama vlada predrasuda kako nogometaši uvijek ljube manekenke i zgodne djevojke koje svojim izgledom plijene pozornost na tribinama.

No ovaj nogometaš ne uklapa se u tu kategoriju te je zbog toga u posljednje vrijeme tema javnosti.

Declan Rice, 25-godišnji engleski nogometaš, već je godinama u sretnoj vezi s djevojkom Lauren Fryer, koja itekako prkosi spomenutim predrasudama.

Zbog koje kile viška i lica koje nije uređeno estetskim zahvatima postala je meta zlih komentatora na društvenim mrežama, a na nedavnoj konferenciji nogometaš je jasno dao do znanja što misli o tome i poručio hejterima da se bave svojim životima.

Pogledaji ovo Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 Celebrity Partnerica Zlatana Ibrahimovića netipična je žena nogometaša, a odmah je jasno zašto se on zaljubio u njezinu osobnost!

Počeo je govoriti o njoj i rekao da je ona duhovita, lijepa i draga te da je voli više od svega na svijetu.

''Ovo je žena koju volim najviše na svijetu, ona je moj izbor, s njom imam obitelj i ona će zauvijek ostati moja supruga'', rekao je.

2022. godine rodio im se sin Jude, a otkako je postala majka, nogometaš je rekao da mu se još više sviđa.

Na pitanje je li ikad čitao komentare i je li ikad pomislio na drugu, Declan je odgovorio: ''Moja žena je ljubav mog života i ne postoji nijedna druga za mene.''

@tomy_sportskeinfo Big respect for Declan Rice! ♥️ #fy #fyp #arsenal #rice #love #respect ♬ original sound - Tomy Sportskeinfo

Internetsko zlostavljanje Lauren počelo je na platformi X prošle godine, kada je anonimni račun napravio niz komentara o Laureninu izgledu i implicirao da bi engleski reprezentativac Rice mogao naći bolju. Korisnici koji se s profilom slažu nastavili su posramljivati Lauren, a sve to došlo je i do nje same. 

Zli komentari djevojku su itekako povrijedili, a rezultat svega bilo je i njezino brisanje svih fotografija s Instagrama.

Inače, Declan i Lauren zajedno su još od srednje škole, a na njegovim utakmicama redovno ga podržava s tribina. Zajedno žive u Londonu, gdje Rice igra za nogometni klub Arsenal.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 1 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 2 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 3 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 4 +26 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 5 Celebrity Vlatka Pokos prvi put snimljena u javnosti s novim dečkom, pozirali su zagrljeni, a osmijesi im nisu silazili s lica!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 +31 Jennifer Lopez - 5 Celebrity Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene