Potpuno nesređena

Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 1 Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +25 Jennifer Lopez - 2 Galerija

Jennifer Lopez viđena je na izlasku iz hotela bez trunke šminke, evo kako jedna od najljepših žena izgleda kad nije potpuno sređena.

Svestrana Jennifer Lopez privukla je pozornost paparazza ispred jednog njujorškog hotela u kojem je odsjedala, a ispred čijeg su je ulaza uhvatili dok se žurila na večeru.

Tijekom poslijepodneva Jennifer je iz hotela izišla u crnoj trenirci i bez trunke šminke, a prirodno lice i oči skrivala je s velikim sunčanim naočalama. Pozornost je ukrala njezina masna kosa, ali i vrat koji je otkrio da više nije mlada, što je iznenadilo one koji su fotografije vidjeli.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 1 Zanimljivosti J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Nekoliko sati poslije toga viđena je u potpuno drugom izdanju te je u crnoj uskoj haljini, našminkana i s frizurom, požurila u automobil i na večeru.

Ipak, najviše se od svega isticala njezina fantastična figura koju ima s 54 godine.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 Celebrity Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Iza J.Lo je više od 20 godina uspješne glazbene, ali i glumačke karijere, tijekom kojih je za svoj rad osvojila i brojna priznanja. Od 2022. godine je u braku s glumcem Benom Affleckom, dok iz braka s pjevačem Marcom Anthonijem ima blizance Maxa i Emme.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić +28 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić pokazala je prekrasnu nećakinju koja slavi 18. rođendan, pa ispričala i jednu zajedničku anegdotu: ''I tako sam joj pred cijelom familijom servirala…''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller - 7 Tara Thaller - 9 Tara Thaller - 8 +27 Tara Thaller - 4 Celebrity Domaća glumica koju prati pridjev najljepše pokazala je novi imidž, dosad je skrivala da ovako izgleda u svom prirodnom izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene