Lijepa na tetu!

Tatjana Jurić pokazala je prekrasnu nećakinju koja slavi 18. rođendan, pa ispričala i jednu zajedničku anegdotu: ''I tako sam joj pred cijelom familijom servirala…''

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 2 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 +22 Tatjana Jurić - 3 Galerija

Tatjana Jurić svojim je pratiteljima otkrila da je njezina nećakinja proslavila 18. rođendan, a ispričala je i anegdotu koja se dogodila dok je Zoja slavila prvi rođendan.

Naša voditeljica Tatjana Jurić pred svojim pratiteljima na Instagramu nije mogla sakriti sreću, a pohvalila se kako njezina nećakinja Zoja slavi 18. rođendan.

Tatjana je sa Zojom i drugom nećakinjom pozirala s balonima, a njezini pratitelji ostali su oduševljeni ljepotom koju Jurićke nose u genima.

Pogledaji ovo Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić uživa u babljem ljetu, a na prizor nje u badiću rijetki su ostali imuni: "Raskoš samo takva!"

Uz njihove fotografije, Tatjana je ispričala i jednu anegdotu koja se dogodila na Zojin prvi rođendan.

''Nisam ih rodila, to je fakt, ali fakt je i to da im često dođem k'o treći roditelj. Naša Zoja danas slavi veliki 18., jučer smo tulumarili, a ako ''nas roditelje'' pitate, kao da smo još prekjučer slavili njezin prvi kada sam joj, fino pred cijelom familijom, servirala tortu koja je eto-tako-malo skliznula s mjesta suvozača kada sam, te 2007., na semaforu naglo zakočila pa je torta završila dolje ispod nogu u autu. U mom stilu, odgovor je bio: ''A kaj sad, imamo dobru priču za prepričavanje…''' Pa smo je tako prepričavali i jučer… Moje Jurićke! Kažem im prije slikanja: ''Ajmo sad jedna neozbiljna'', a Zoja odgovori: ''Ti si na fotkama, svaka je neozbiljna!'' I tu znamo, obavili smo odličan posao. Sretan rođendan Zoji, odgojila je u mnogočemu i ona mene! Za pet godina, i Živa će 18. Torta biti spremna! U kojem stanju, ne garantiram!'', ispričala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

''Jao, očiju!'', ''Prekrasne ste'', ''Bože, predivne su'', ''Tatjana, za tebe je vrijeme stalo'', pisali su u komentarima pratitelji.

Pogledaji ovo Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

Tatjana je u veljači proslavila 42. rođendan, a od samog početka karijere slovi i kao jedna od najljepših Hrvatica. Mnoge intrigira i njen ljubavni život, a posljednja veza za koju se zna bila je s poduzetnikom Ivanom Zubakom koja nije završila najbolje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller - 7 Tara Thaller - 9 Tara Thaller - 8 +27 Tara Thaller - 4 Celebrity Domaća glumica koju prati pridjev najljepše pokazala je novi imidž, dosad je skrivala da ovako izgleda u svom prirodnom izdanju!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 2 Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 3 Žiri showa Supertalent Žirijev kviz o Supertalentu - 3 +35 Žirijev kviz o Supertalentu - 4 Celebrity Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene