Ljepotica!

U nježnoj haljini servirala je svu raskoš bujnog dekoltea, jasno je zašto se svi za njom okreću i na pragu petog desetljeća!

Heidi Klum Heidi Klum Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 3 Heidi Klum Heidi Klum +1 Leni Klum Galerija

Heidi Klum pokazala je raskošni dekolte koji nije promaknuo ni paparazzima na ulicama Pasadene.

Slavna manekenka Heidi Klum privukla je pažnju paparazza dolazeći na snimanje showa "America's Got Talent" u Pasadeni, što i nije čudno s obzirom na kombinaciju koju je imala na sebi.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

49-godišnja Heidi servirala je bujni dekolte u bijeloj haljini koja joj je pristajala kao salivena, a kombinirala ju je s bijelim sandalama, trendi sunčanim naočalama i torbom.

Njemačka manekenka nedavno je na Instagramu objavila fotografiju koja za nju predstavlja posebno značenje, a za njeno je objavljivanje imala i poseban razlog.

Naime, podijelila je fotografiju na kojoj nosi modnu reviju donjeg rublja Victoria's Secret, i to kada je bila u četvrtom mjesecu trudnoće sa svojom kćeri Leni Klum.

"Danas je došlo vrijeme da kreneš na koledž. ​​Čini se kao da je ova fotografija snimljena jučer, dok sam bila četiri mjeseca trudna s tobom, živom i zdravom u mom trbuhu. Ponekad poželim da te uvijek mogu imati tako blizu, ali znam da je sada vrijeme da raširiš svoja krila i poletiš. Odleti, budi sigurna i blistaj moja Leni Klum", poručila je emotivna Heidi svojoj kćeri.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Popović - 1 Marijana Popović - 2 Marijana Popović - 3 Marijana Popović - 4 +25 Marijana Popović - 5 Celebrity Tko je Severinina sestra koja ju je prijavila policiji? Pjevačica je s njezinom kćeri u odličnim odnosima, a evo što joj zamjera

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Noella McMaher - 18 Noella McMaher - 17 Noella McMaher - 16 Noella McMaher - 15 +13 Noella McMaher - 14 Zanimljivosti Rođena je kao dječak, a danas je djevojčica kojoj se s 10 godina smiješi prvi milijun, ali nekima se to baš i ne sviđa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene