Prezgodna!

Ana Rucner pokazala seksi detalj na tijelu koji inače skriva ispod odjeće, od nje baš i nismo navikli na ovakve fotke!

Ana Rucner Ana Rucner Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 1 Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 10 +3 Ana Rucner - 1 Galerija

Ana Rucner na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću, a pažnju je ukrao detalj na njezinu tijelu koji nemamo često priliku vidjeti.

Violončelistica Ana Rucner (39) trenutno uživa na zasluženom ljetovanju s kojeg se neprestano javlja na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

Sada je objavila svoju fotografiju u bikiniju uz koju je poručila da prekida sa stresom, a pokazala je i piercing u pupku, koji inače skriva ispod odjeće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

"Ljepota", "Prezgodna", "Izgledaš prekrasno", "Uf, kakva divota", "Seksi Ana", pisali su joj oduševljeni obožavatelji.

Ana je nedavno na Instagramu otkrila i da joj društvo na odmoru pravi njezin 15-godišnji sin Darian, kojeg je dobila s bivšim suprugom Vladom Kalemberom (69) i koji je slika i prilika svojeg oca.

Njih dvoje u braku su bili od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima zbog čega im se mnogi dive.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene