Krivi potez?

Madonna odlučila otkriti kako izgleda bez šminke i filtera, htjela je ušutkati kritičare, ali tek je sada sve sablaznila: "Isuse, što je ovo?"

Madonna - 4 Madonna - 4 TikTok/Screenshot 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 5 Madonna - 1 Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna - 4 Madonna - 3 +6 Madonna - 4 Galerija

Madonna pokazala kako izgleda bez trunke šminke na licu nakon što se našla na udaru kritika i ružnih komentara na račun izgleda.

U posljednje vrijeme šokira izgledom, a sad je pop-kraljica Madonna odlučila odgovoriti svim dušebrižnicima i kritičarima koji je optužuju da neprestano koristi filtere na fotografijama koje objavljuje sama te je objavila neobrađen video da bi pokazala kako stvarno izgleda.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

64-godišnja Madonna video je podijelila na TikToku, a u njemu se pojavila bez trunke šminke na licu. No, to možda i nije bio najbolji potez jer su njezini obožavatelji i dalje ostali pri tvrdnjama da izgleda neprirodno i neobično, a što je očito rezultat pretjeranih odlazaka na estetske korekcije i operacije.

"O moj Bože, o moj Bože, zašto si to učinila?" govori Madonna u objavljenom videu, u kojem se nakon nekoliko trenutaka pojavljuje i sa šminkom kako bi se vidjela razlika.

@madonna

 

♬ original sound - Christinamarie James

"Je li ovo neki horor?", "To je Madonna?", "Zašto ljudi ne mogu prihvatiti da stare?", "Da, zašto si to učinila", "Molim te, nemoj više", "Zašto se pretvaraš u Mickeyja Rourkea?", "Jesi li ti dobro?", "Isuse, što je ovo?", samo su neki od komentara koje je dobila.

Madonna je inače bila velika protivnica plastičnih operacija, a sada bez njih ne može živjeti, što dokazuje i svakom novom objavom na društvenim mrežama. Iako o estetskim operacijama nije progovorila, očito je da je pjevačica nekoliko puta otišla pod nož, a osim svojim izgledom, Madonna proteklih nekoliko mjeseci fanove šokira i svojim golišavim izdanjima na društvenim mrežama.

Nedolične snimke i fotografije na kojima pjevačica pozira u provokativnom izdanju naljutile su njezine obožavatelje te joj mnogi to zamjeraju, a brojni joj pišu da više nije ona osoba koja je bila te da se promijenila, nažalost, nagore.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 +25 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Celebrity Kristina Krepela i Marin Miletić prepustili se strastvenim poljupcima pa se pohvalili njima bitnim događajem: "Naš prvi"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna +13 Madonna - 3 Celebrity Madonna u sedmom desetljeću pokazala gole grudi, obožavatelji je mole da prestane: "Ne želimo ovo gledati!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene