Ljubav cvate!

Kristina Krepela i Marin Miletić prepustili se strastvenim poljupcima pa se pohvalili njima bitnim događajem: "Naš prvi"

Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela +19 Marin Miletić i Kristina Krepela Galerija

Kristina Krepela i Marin Miletić izmjenjivali su poljupce i nježnosti na koncertu u Zagrebu, čime su se pohvalili i na društvenim mrežama.

Naša filmska i televizijska glumica Kristina Krepela i političar Marin Miletić uživaju u svojoj novoj ljubavi, a sada su se pohvalili da su bili i na prvom zajedničkom koncertu gdje su pali i strastveni poljupci.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Par je uživao na koncertu legendarnog glazbenika Stinga u zagrebačkoj Areni, a na profilima na Instagramu objavili su nekoliko fotografija, među kojima je i ona na kojoj se ljube.

"Naš prvi", napisala je Kristina uz fotografiju na kojoj izmjenjuje poljubac s Marinom, a koju je objavila u priči na Instagramu.

Šuškanja o ljubavnoj vezi ovo dvoje počela su još prije nekoliko mjeseci, a golupčići su dugo pokušavali sakriti svoju povezanost. Ipak, nekoliko prolaznika vidjelo ih je u zagrljenim šetnjama Zagrebom, a onda su se zajedno pojavili i na nekoliko javnih događanja.

Kristina je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina, i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Marin pozornost plijeni svojim osebujnim govorima u Saboru i izjavama, a u rujnu prošle godine ostao je bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 +22 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Celebrity Nova partnerica Marka Pecotića napokon se oglasila, i to jer joj je jedna stvar baš zasmetala: ''Shvatite nas...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 +16 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Celebrity Legendarna plavuša ne odvaja se od nove djevojke, mislila je da traži princa sve dok nije nju upoznala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene