Ne odvajaju se

Legendarna plavuša ne odvaja se od nove djevojke, mislila je da traži princa sve dok nije nju upoznala!

Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson, Ramona Agruma, Hugh Sheridan Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 +10 Rebel Wilson, Hugh Sheridan, Ramona Agruma Galerija

Rebel Wilson i Ramona Agruma nisu htjele propustiti zabavu Vasa Morgana i Michaela Brauna povodom Noći vještica za koju se potrudile uskladiti kostime.

Holivudska glumica i komičarka Rebel Wilson ne odvaja se od svoje nove djevojke, modne dizajnerice Ramone Agruma, a zajedno su proslavile i Noć vještica za koju su uskladile outfite.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 "Rekle smo da!" Omiljena glumica iz komedija poslije neuspješnih veza s muškarcima sreću je našla sa ženom, a sad se pohvalila i korakom više!

Djevojke su se držale za ruku stigavši na zabavu Vasa Morgana i Michaela Brauna povodom popularnog američkog običaja, a koju je rijetko koja holivudska zvijezda htjela propustiti. 42-godišnja Rebel i 38-godišnja Ramona bile su odjevene kao blizanke iz kultnog horora "The Shining" koji je snimljen na temelju novele autora Stephena Kinga.

Rebel je o novoj ljubavnoj vezi progovorila ranije ove godine i predstavila Ramonu s kojom je već nekoliko mjeseci i time iznenadila svoje obožavatelje jer je prije izlazila s muškarcima.

"Mislila sam da tražim Disneyevog princa... Ali možda mi je sve ovo vrijeme stvarno trebala Disneyjeva princeza", napisala je tada uz objavu.

Dosad su viđene na nekoliko javnih događanja, uključujući i zabavu Vanity Fair nakon ovogodišnje dodjele Oscara kada se još nije znalo da su par, a spojio ih je zajednički prijatelj glumac i pjevač Hugh Sheridan.

"Namještao sam i Rebel i Ramoni različite ljude. U slobodno vrijeme sam posrednik za veze, no s Rebel je bilo teško, kao i s Ramonom", ispričao je Sheridan u emisiji The Morning Crew na radiju 2Day FM, a otkrio je i zašto ih je odlučio spojiti.

"Bio sam u New Yorku i taman sam prekinuo s dečkom kada mi je Rebel rekla: 'Ne mogu ni zamisliti koliko si sada tužan. Ja zapravo nikada nisam bila zaljubljena'", prisjetio se te dodao kako je zbog te njezine izjave čvrsto odlučio svojoj najboljoj prijateljici pronaći ljubav, a onda mu je na pamet pala Ramona.

"Onda sam to rekao Rebel i razgovarale su tjedan dana dok se ona nije vratila iz Australije i upoznala je, a od tada su zajedno", kazao je prijatelj glumice.

Rebel inače posljednjih mjeseci puni medije i svojom nevjerojatnom transformacijom nakon što je skinula više od 35 kilograma i odlučila se posvetiti zdravijem načinu života.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina - 8 Natasha Korotkina - 5 Natasha Korotkina - 6 Natasha Korotkina - 4 +25 Natasha Korotkina - 7 Celebrity Ukrajinska plesačica iz Supertalenta hit je na društvenim mrežama, najviše je hvale žene: "Ja bih je pustila da prođe i da se samo pojavila koliko je zgodna"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus prošetala je u haljini koja je jedva obuzdala njezine ženstvene obline, a srca publike osvajala je i malim poljupcima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene