sretne i zaljubljene

Holivudska slatkica dugo je skrivala da voli žene, no od plavuše koja joj je zarobila srce više se ne odvaja!

Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Willson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson, Hugh Sheridan, Ramona Agruma Rebel Wilson, Ramona Agruma, Hugh Sheridan Rebel Wilson Rebel Willson +2 Rebel Wilson - 5 Galerija

Rebel Wilson snimljena je u Canessu s partnericom Ramonom Agrumom nakon što je iznenadila javnost priznanjem da je gej.

Glumica Rebel Wilson iznenadila je obožavatelje kada je na Instagramu otkrila da je gej uz fotografiju sa svojom partnericom Ramonom Agrumom.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 pali poljupci na ulici Omiljena slatkica uhvaćena u prisnim trenucima s djevojkom koju je je ispočetka skrivala, sada želi da svi znaju koliko je zaljubljena!

Par je sada snimljen zajedno u Cannesu gdje su došle zbog rođendanske zabave glumca Sterlinga Jonesa, a fotografi su ih ulovili u opuštenoj šetnji nakon iskrcavanja s broda.

Zljubljene i nasmiješene, uopće se nisu obazirale na znatiželjne poglede, a obje su i zablistale u ljetnim izdanjima.

Rebel je nosila komplet s prugicama u kojem je naglasila svoju nikad vitkiju figuru, dok je Ramona odabrala leprševu bijelu haljinu koja je istaknula njezin preplanuli ten.

Glumica se iz Cannesa javila i na Instagramu gdje je objavila još jednu zajedničku fotku s plavokosom pravnicom i modnom poduzetnicom koja joj je zarobila srce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Nije poznato koliko je par točno u vezi, no viđene su skupa u nekoliko prilika, uključujući i zabavu Vanity Fair nakon ovogodišnje dodjele Oscara, a spojio ih je zajednički prijatelj glumac i pjevač Hugh Sheridan.

"Namještao sam i Rebel i Ramoni različite ljude. U slobodno vrijeme sam posrednik za veze, no s Rebel je bilo teško, kao i s Ramonom", ispričao je Sheridan u emisiji The Morning Crew na radiju 2Day FM, a otkrio je i zašto ih je odlučio spojiti.

"Bio sam u New Yorku i taman sam prekinuo s dečkom kada mi je Rebel rekla: 'Ne mogu ni zamisliti koliko si sada tužan. Ja zapravo nikada nisam bila zaljubljena'", prisjetio se te dodao kako je zbog te njezine izjave čvrsto odlučio svojoj najboljoj prijateljici pronaći ljubav, a onda mu je na pamet pala Ramona.

"Onda sam to rekao Rebel i razgovarale su tjedan dana dok se ona nije vratila iz Australije i upoznala je, a od tada su zajedno", kazao je prijatelj glumice.

Rebel inače posljednjih mjeseci puni medije i svojom nevjerojatnom transformacijom nakon gubitka više od 35 kilograma.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 9 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 11 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 10 +16 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 7 Celebrity Dominik Livaković oženio dugogodišnju djevojku Helenu, prelijepa mladenka zablistala je u vjenčanici s visokim prorezom

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 4 +17 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Celebrity Razgolićena Meghan Markle došla podržati princa Harryja pa ga bacila u drugi plan, a on nije mogao sakriti razočaranje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene