pali poljupci na ulici

Omiljena slatkica uhvaćena u prisnim trenucima s djevojkom koju je je ispočetka skrivala, sada želi da svi znaju koliko je zaljubljena!

Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson, Hugh Sheridan, Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson, Ramona Agruma, Hugh Sheridan +4 Rebel Willson i Ramona Agruma Galerija

Rebel Wilson i njezina djevojka Ramona Agruma snimljene su kako izmjenjuju poljupce i nježnosti na ulici u Los Angelesu.

Glumica Rebel Wilson više ne skriva svoju djevojku Ramonu Agrumu.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson konačno priznala Iznenadila objavom da se zaljubila u atraktivnu plavušu, obožavatelji nisu imali pojma da je gej!

Zgodne plavuše ovaj su tjedan snimljene dok su na ulici u Los Angelesu izmjenjivala poljupce i nježnosti, a na fotografijama izgledaju zaljubljeno preko ušiju.

Podsjetimo, Rebel je ranije ove godine iznenadila obožavatelje kada je na Instagramu otkrila da je gej.

"Mislila sam da tražim Disneyeva princa, ali možda mi je zapravo cijelo vrijeme trebala Disneyeva princeza", napisala je tada i izazvala lavinu pozitivnih reakcija i komentara podrške.

Nije poznato koliko su djevojke točno u vezi, no viđene su skupa u nekoliko prilika, uključujući i zabavi Vanity Fair nakon ovogodišnje dodjele Oscara kada se još nije znalo da su par, a spojio ih je zajednički prijatelj glumac i pjevač Hugh Sheridan.

"Namještao sam i Rebel i Ramoni različite ljude. U slobodno vrijeme sam posrednik za veze, no s Rebel je bilo teško, kao i s Ramonom", ispričao je Sheridan u emisiji The Morning Crew na radiju 2Day FM, a otkrio je i zašto ih je odlučio spojiti.

"Bio sam u New Yorku i taman sam prekinuo s dečkom kada mi je Rebel rekla: 'Ne mogu ni zamisliti koliko si sada tužan. Ja zapravo nikada nisam bila zaljubljena'", prisjetio se te dodao kako je zbog te njezine izjave čvrsto odlučio svojoj najboljoj prijateljici pronaći ljubav, a onda mu je na pamet pala Ramona.

"Onda sam to rekao Rebel i razgovarale su tjedan dana dok se ona nije vratila iz Australije i upoznala je, a od tada su zajedno", kazao je prijatelj glumice.

Rebel inače posljednjih mjeseci puni medije i svojom nevjerojatnom transformacijom nakon gubitka više od 35 kilograma.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Matija Cvek i Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 +15 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata na Dolcu skinuo majicu i napravio pomutnju: "Kumice na aparatima!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 6 +9 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner pokazala seksi detalj na tijelu koji inače skriva ispod odjeće, od nje baš i nismo navikli na ovakve fotke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene