konačno priznala

Iznenadila objavom da se zaljubila u atraktivnu plavušu, obožavatelji nisu imali pojma da je gej!

Rebel Wilson Rebel Wilson Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Willson i Ramona Agruma Rebel Wilson, Hugh Sheridan, Ramona Agruma Rebel Wilson, Ramona Agruma, Hugh Sheridan Rebel Willson Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 +0 Rebel Wilson Galerija

Prijatelj Rebel Wilson otkrio je detalje o njezinoj vezi s Ramonom Agrumom, koju joj je on smjestio kada mu je priznala da nikada u životu nije bila zaljubljena.

Glumica Rebel Willson iznenadila je obožavatelje priznanjem da je gej, a sada je prijatelj otkrio nove detalje o njezinoj vezi s pravnicom i modnom poduzetnicom Ramonom Agrumom.

"Namještao sam i Rebel i Ramoni različite ljude. U slobodno vrijeme sam posrednik za veze, no s Rebel je bilo teško, kao i s Ramonom", kazao je glumac i pjevač Hugh Sheridan u emisiji The Morning Crew na radiju 2Day FM.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 pali poljupci na ulici Omiljena slatkica uhvaćena u prisnim trenucima s djevojkom koju je je ispočetka skrivala, sada želi da svi znaju koliko je zaljubljena!

"Bio sam u New Yorku i taman sam prekinuo s dečkom kada mi je Rebel rekla: 'Ne mogu ni zamisliti koliko si sada tužan. Ja zapravo nikada nisam bila zaljubljena'", nastavio je te dodao kako je zbog te njezine izjave čvrsto odlučio svojoj najboljoj prijateljici pronaći ljubav, a onda mu je na pamet pala Ramona.

"Mislim da svakoj uspješnoj ženi treba snažan muškarac, no pomislio sam i kako bi dvije uspješne žene mogle podići jedna drugu", ispričao je pa nastavio: "Onda sam to rekao Rebel i razgovarale su tjedan dana dok se ona nije vratila iz Australije i upoznala je, a od tada su zajedno."

Sheridan je na Instagramu objavio i nekoliko fotki Rebel i Ramone uz koje se pohvalio da je pravi Kupid.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hugh Sheridan (@hugh_sheridan)

Rebel je otkrila da je gej uz fotografiju na kojoj pozira s djevojkom.

"Mislila sam da tražim Disneyeva princa, ali možda mi je zapravo cijelo vrijeme trebala Disneyeva princeza", napisala je glumica na Instagramu i izazvala lavinu pozitivnih reakcija i komentara podrške.

Nije poznato koliko je par točno u vezi, no viđene su skupa u nekoliko prilika, uključujući i zabavu Vanity Fair nakon ovogodišnje dodjele Oscara.

Rebel inače posljednjih mjeseci puni medije svojom nevjerojatnom transformacijom nakon gubitka više od 35 kilograma. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 1 Vedrana Linardić Vedrana Linardić, Vedran Ćorluka +13 Vedrana Linardić Nekad i sad Ljepoticu kojoj nije odolio ni Vedran Ćorluka odavno nismo vidjeli, a i danas bi mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 7 Una Čolić - 2 Una Čolić - 5 Una Čolić - 3 +10 Una Čolić - 8 Celebrity Prelijepa kći Zdravka Čolića bujni dekolte pokušala je ugurati u uski topić: ''Kidaš na najjače!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene