obiteljska idila

Holivudska slatkica uhvaćena u posebnim trenucima s djevojkom koju je dugo skrivala i njihovom novorođenom kćerkicom!

Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson, Ramona Agruma, Hugh Sheridan +9 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Galerija

Rebel Wilson snimljena na odmoru u Aspenu s djevojkom Ramonom Agrumom i njihovom kćerkicom Royce Lillian.

Glumica Rebel Wilson ove godine iznenadila je obožavatelje kada je na Instagramu otkrila da je gej i da ima djevojku.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson konačno priznala Iznenadila objavom da se zaljubila u atraktivnu plavušu, obožavatelji nisu imali pojma da je gej!

Njezino srce osvojila je plavokosa pravnica i modna poduzetnica Ramona Agruma, a par je u studenom dobio i kćerkicu Royce Lillian, koju im je rodila surogat-majka.

Sretna obitelj sada je snimljena na odmoru u Aspenu, a paparazzi ih nisu omeli u opuštenoj šetnji.

Rebel je njihovo prvo obiteljsko zimovanje zabilježila i na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila fotku na kojoj pozira s kćerkicom u naručju, a bebi je pokrila lice emotikonom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel je i vijest o rođenju kćerkice objavila na društvenoj mreži.

"S ponosom objavljujem rođenje svojeg prvog djeteta, Royce Lillian, rođene prošlog tjedna preko surogat-majke! Ne mogu čak ni opisati ljubav koju gajim za nju, ona je prekrasno čudo! Zauvijek sam zahvalna svima koji su bili uključeni, (znate tko ste), ovo je nastajalo godinama... Ali posebno sam željela zahvaliti svojoj prekrasnoj surogat-majci koja ju je nosila i rodila s takvom milošću i brigom. Hvala ti što si mi pomogla osnovati vlastitu obitelj, to je nevjerojatan dar. Najbolji poklon!! Spremna sam dati maloj Royce svu ljubav koju može zamisliti. Brzo učim... Veliko poštovanje svim mamama! Ponosna što sam u vašem klubu!" napisala je tada glumica na Instagramu uz prvu fotografiju svoje kćeri.

Poznato je da je Rebel godinama pokušavala biti majka, ali ju je debljina u tome sprječavala.

Liječnik za neplodnost rekao joj je da će imati bolje šanse za začeće ako smršavi, nakon čega je ona u 2020. godini izgubila više od 35 kilograma.

"Pomislila sam: 'O Bože, ovaj tip je tako bezobrazan', ali bio je u pravu. Nosila sam puno viška kilograma. Gotovo kao da nisam mislila na svoje potrebe. Razmišljala sam o potrebama budućeg djeteta, koje su me stvarno inspirirale da budem zdravija", ispričala je Rebel za časopis People.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 Mila Horvat Mila Horvat +12 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u haljini s otvorima na pravim mjestima očarala sve redom: "Rijetko lijepa žena!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lora Cepetić, MasterChef - 1 Lora Cepetić, MasterChef - 2 Lora Cepetić, MasterChef - 3 Lora Cepetić, MasterChef - 4 +25 Lora Cepetić, MasterChef - 5 Celebrity Prva polufinalistica MasterChefa o konkurenciji i prijateljstvima u showu: "Neke osobne odnose koje sam imala s kandidatima ostavila bih u kući"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene