Druga žena!

Objavila je nove fotke nakon gubitka 35 kilograma, ova transformacija mnogima je i dalje nevjerojatna!

Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 3 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson - 5 +8 Rebel Wilson - 4 Galerija

Rebel Wilson pohvalila se novom fotografijom, koja je još jednom istaknula kako joj stoji gubitak 35 kilograma.

Omiljena glumica Rebel Wilson (42) pozirala je u svečanoj crnoj haljini, koja je idealno istaknula njezinu sve tanju liniju. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Haljina golih ramena također je svu pozornost usmjerila na njezin raskošni dekolte. Donji dio haljine išao je u širinu, a uz nju je uskladila crne salonke. Valovita frizura i nijanse ružičaste na očima i usnama dale su dodatan dašak modnom odabiru. 

Niz fotografija podijelila je na svojem profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Ugodno iznenađeni pratitelji uputili su joj mnoštvo komplimenata:

"Izgledaš posebno", "Savršena si", "Rebel ti goriš", "Najbolja ikada", "Sexy".

Nedavno je otkrila da želi krenuti u malo drugačijem poslovnom smjeru, točnije da želi napisati knjigu.

Rebel u posljednje vrijeme izaziva divljenje gdje god da se pojavi i u bilo kakvom izdanju zbog toga što je izgubila nevjerojatnih 35 kilograma u posljednje dvije godine nakon što donijela odluku o zdravijem i kvalitetnijem načinu života.

U jednom od intervjua otkrila je kako je tajna njezine vitke figure šetnja, a ne sati provedeni u teretani na spravama. Liječnik kod kojeg je išla prije dijete i treninga rekao joj je da počne šetati jer je to najbolji način da skine nakupljene kilograme, prenosi Daily Mail.

"Rebel, samo šetaj. To ne moraju biti naporni treninzi, ne treba biti previše intenzivno, samo da je konstantno šetanje po sat vremena dnevno. Tako mi je liječnik savjetovao i toga sam se držala", ispričala je simpatična glumica.

Simpatična Australka karijeru je izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" , "Kako biti solo" i "Senior Year".

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +11 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 7 Severina - 8 Severina - 3 Severina - 2 +31 Severina - 1 Celebrity Severina u ulozi modela i s frizurom koju je baš neobično vidjeti na njoj, pogledajte kako se snašla na modnoj pisti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene