Divne vijesti!

Prvo je sve šokirala objavom da ljubi ženu i da je sretnija no ikad, a sad joj se ostvarila i jedna velika želja!

Rebel Willson Rebel Willson Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Willson Rebel Willson Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 +12 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Galerija

Glumica Rebel Wilson iznenadila je sve svoje pratitelje i obožavatelje viješću da je postala majka djevojčice koju je za nju rodila surogat majka.

Glumica i komičarka Rebel Wilson pozitivno je šokirala svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 "Rekle smo da!" Omiljena glumica iz komedija poslije neuspješnih veza s muškarcima sreću je našla sa ženom, a sad se pohvalila i korakom više!

Postala je majka malenoj djevojčici Royce Lillian koju je za glumicu nosila i rodila surogat majka.

Na svom Instagramu objavila je fotografiju novorođene djevojčice koja ručicom skriva svoje lice, a uz fotografiju je napisala podulji opis.

''S ponosom objavljujem rođenje svog prvog djeteta, Royce Lillian, rođene prošlog tjedna putem surogata majke! Ne mogu čak ni opisati ljubav koju gajim za nju, ona je prekrasno čudo!'' započela je Rebel.

''Zauvijek sam zahvalna svima koji su bili uključeni, (znate tko ste), ovo je nastajalo godinama... Ali posebno sam željela zahvaliti svojoj prekrasnoj surogat majci koja ju je nosila i rodila s takvom milošću i brigom. Hvala ti što si mi pomogli osnovati vlastitu obitelj, to je nevjerojatan dar. Najbolji poklon!!
Spremna sam dati maloj Royce svu ljubav koju može zamisliti. Brzo učim... Veliko poštovanje svim mamama! Ponosna što sam u vašem klubu!'' napisala je sretna glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Inače, Rebel već godinama pokušava biti majka, ali ju je debljina u tome sprječavala.

Wilson je za People u svibnju rekla da je smršavjela 2020. u nadi da će postati mama jer joj je liječnik za neplodnost rekao da će imati bolje šanse da uzme jajne stanice ako smršavi koji kilogram.

''Pomislila sam: "O Bože, ovaj tip je tako bezobrazan'', ali, bio je u pravu. Nosila sam puno viška kilograma. Gotovo kao da nisam mislila na svoje potrebe. Razmišljala sam o potrebama budućeg djeteta koje su me stvarno inspirirale da budem zdravija'', rekla je.

Podsjetimo, od ove godine, Rebel je u vezi s Ramonom Agrumom, a mediji su nedavno pisali da su se dame i zaručile. Međutim, glumica je vijesti negirala novom fotografijom iz Disneylanda na kojoj poziraju skupa, a u opis je dodala: ''Hvala na čestitkama, ali nismo zaručene!''.

Rebel je o novoj ljubavnoj vezi progovorila ranije ove godine i predstavila Ramonu s kojom je već nekoliko mjeseci i time iznenadila svoje obožavatelje jer je prije izlazila s muškarcima.

"Mislila sam da tražim Disneyevog princa... Ali možda mi je sve ovo vrijeme stvarno trebala Disneyjeva princeza", napisala je tada uz objavu.

Dosad su viđene na nekoliko javnih događanja, uključujući i zabavu Vanity Fair nakon ovogodišnje dodjele Oscara kada se još nije znalo da su par, a spojio ih je zajednički prijatelj glumac i pjevač Hugh Sheridan.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat +6 Mila Horvat - 4 Celebrity Mila Horvat iznenadila golišavom fotkom na društvenim mrežama, u badiću pokazala da je itekako u formi!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Darijo Srna i Mirela Forić Srna Darijo Srna i Mirela Forić Srna Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček +4 Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Darijo Srna u rijetkom izlasku sa suprugom koja s godinama izgleda sve bolje, a pridružila im se i bivša žena još jednog Vatrenog

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene