Ljubav je to

Marin Miletić i Kristina Krepela izmjenjivali nježne dodire i osmijehe na jednom eventu u Zagrebu, očito je da više ne skrivaju koliko su zaljubljeni!

Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela +21 Kristina Krepela Galerija

Marin Miletić i Kristina Krepela na skoro svako događanje dolaze zajedno, a ni pred kim više ne skrivaju koliko su sretno zaljubljeni.

Naš političar Marin Miletić i njegova partnerica, glumica Kristina Krepela, na svako događanje sada dolaze zajedno, a otkako se pročulo za njihovu vezu, golupčići ne skrivaju koliko su sretni.

Pogledaj i ovo Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 "Ajme, ljudi, vi ste ludi" Naš saborski zastupnik i glumica novu su godinu započeli prvim kupanjem: "Vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti"

Na otvorenju novouređenog restorana u Zagrebu par je izmjenjivao nježne dodire i poljupce, a međusobno su si često šaputali na uho.

Sve su to zabilježili okupljeni fotografi, kojima ovaj par stalno krade pozornost.
Marin je nedavno zagrebačkim trgom ponosno prošetao s Kristinom, a društvo su im pravile njegove kćeri iz braka s pokojnom suprugom Danijelom.

Četvorka je s osmijesima od uha do uha šetala, a Kristina je svog partnera i jednu od djevojaka držala za ruke. Činilo se da su djevojke prihvatile novu djevojku svog oca nakon što im je prije godinu dana preminula majka Danijela.

Podsjetimo, šuškanja o ljubavnoj vezi ovo dvoje počela su još prije nekoliko mjeseci, a golupčići su dugo pokušavali sakriti svoju povezanost. Ipak, nekoliko prolaznika vidjelo ih je u zagrljenim šetnjama Zagrebom, a onda su se zajedno pojavili i na proslavi podcasta Ane Radišić.

Zaljubljeno su pozirali u fotokutku, a otada su objavili i nekoliko zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, na kojima ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

Kristina je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina, i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Marin pozornost plijeni svojim osebujnim govorima u Saboru i izjavama, a u rujnu prošle godine ostao je bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 3 Marko Pecotić - 4 +14 Marko Pecotić Peco Celebrity Poznati splitski pjevač se razvodi: ''Istina je, imam novu ljubav, ja to ne mogu više skrivati''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 +22 Blanka Vlašić - 3 Celebrity Šuška se da je brak Blanke Vlašić u krizi, ona se poslije napisa oglasila o svemu: ''Koliko ja znam…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene