Neki je nisu prepoznali

Madonna je šokirala fanove izgledom, usporedili je s izvanzemaljcem: "Volim ju, ali ne i njezino novo lice, je li ona dobro?"

Madonna Madonna TikTok 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Sean Penn i Madonna - 3 Sean Penn i Madonna - 5 Sean Penn i Madonna - 6 Madonna - 1 Madonna - 3 Madonna - 4 Madonna - 9 +10 Madonna Galerija

Madonna je objavila novi video koji je izazvao mnoštvo začuđujućih komentara zbog njezinog lica, neki je nisu ni prepoznali.

Kraljica pop glazbe Madonna bila je veliki protivnik plastičnih operacija, a sada bez njih ne može živjeti što je dokazala i na novoj objavi koja je neugodno iznenadila njezine fanove.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Naime, u videu koji je podijelila na svom TikTok računu pokazala je sebe u potpuno drugačijem izdanju. Obrve su joj bile u potpunosti bijele, a jagodice prenaglašene, pune usne, a oči iskošene i kosa roza. 

@madonna

 

♬ Breakfast - Dove Cameron

Madonna u šarenom džemperu i sa šarenim noktima dodiruje svoje lice te šalje poljupce obožavateljima, a oni umjesto da se raduju - sažaljevaju njezine postupke.

U komentarima ispod posta pratitelji su 64-godišnjakinju usporedili s vanzemaljcem zbog silnih plastičnih operacija kojima se podvrgnula.

"Volim ju, ali ne volim njezino novo lice", "Jesi li dobro", "Pa ti si mali zeleni", "Mislim da ovo nije Madonna", "Nedostaje mi Madonna, ne ova žena. Tko je ona?", samo su neki od silnih komentara.

Iako o estetskim operacijama nije progovorila, očito je da je pjevačica nekoliko puta otišla pod nož, a osim svojim izgledom, Madonna proteklih nekoliko mjeseci fanove šokira i svojim golišavim izdanjima na društvenim mrežama.

Nedolične snimke i fotografije na kojima pjevačica pozira u provokativnom izdanju naljutile su njene obožavatelje te joj mnogi to zamjeraju, a brojni joj pišu da više nije ona osoba koja je bila te da se promijenila, nažalost, na gore.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 1 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica uživa na Maldivima, a fanove časti fotkama u mini badićima: ''Ajme, kakva guza!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz Valentina Walme, Marko Petrić, Pedro Soltz +27 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 4 Celebrity Pobjednik ''Plesa sa zvijezdama'' objavio je dirljive obiteljske fotografije: "Nadam se da ću te moći bacati zauvijek!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene