Što si je to napravila?

Stvarnost nema veze s Instagramom: Madonna bez filtera i fotošopa izgleda kao druga osoba, pogledajte fotke koje su zaprepastile javnost!

Madonna Madonna Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna - 8 Madonna Madonna i Ahlamalik Williams +0 Madonna - 1 Galerija

Madonna se trenutačno sa svojom djecom odmara na Siciliji, odakle se javila na svojem Instagramu, a na fotografijama koje je sama objavila izgleda potpuno drugačije nego na onima koje su snimili paparazzi.

Pop-kraljica Madonna trenutačno se sa svojom djecom odmara na Siciliji, gdje su je ulovili paparazzi.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

I dok na fotografijama koje je sama objavila na svojem Instagramu 64-godišnja pjevačica izgleda upola mlađe nego što jest, stvarnost je dosta drugačija, a njezino pravo lice zaprepastilo je javnost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Iako se pokušala sakriti iza velikog šešira i sunčanih naočala, na fotografijama koje je objavio Daily Mail vidi se Madonnino natečeno lice, a bez filtera i fotošopa izgleda kao druga osoba.

Pjevačici na odmoru društvo prave njezina djeca, kćeri Lourdes (25) i Mercy (16) te sin Rocco (22), s kojima je rijetko imamo priliku vidjeti, no čini se da je nakon prekida s 36 godina mlađim Ahlamalikom Williamsom odlučila malo više vremena provoditi s obitelji.

Podsjetimo, Madoona i Ahlamalik, koji joj je bio plesač na turneji, bili su u vezi tri godine, a ljubavi je navodno došao kraj zbog njezina prenatrpanog rasporeda.

Pjevačica, inače, već neko vrijeme šokira javnost svojim izgledom zbog raznih operacija kojima se očito podvrgnula, a obožavatelji joj zamjeraju i provokativne te pretjerano golišave fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama i pišu joj da nije ni sjena osobe koja je nekoć bila.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique +16 Gerard Pique Zanimljivosti Instagram Piqueove nove djevojke zatrpan je golišavim fotografijama, evo kako izgleda 23-godišnja studentica koja radi za njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene