Ne odustaje od ljubavi

Nakon tri propala braka utjehu traži u mlađahnim ljepoticama, u društvu jedne snimljen je ovih dana

Sean Penn - 1 Sean Penn - 1 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Penn - 1 Sean Penn - 2 Sean Penn i Elizabeth McGovern - 1 Sean Penn i Elizabeth McGovern - 2 Sean Penn i Elizabeth McGovern - 3 Sean Penn i Elizabeth McGovern - 4 Sean Penn i Madonna - 1 Sean Penn i Madonna - 2 Sean Penn i Madonna - 3 Sean Penn i Madonna - 4 +17 Sean Penn i Madonna - 5 Galerija

Glumac Sean Penn viđen je u prisustvu nepoznate mlađahne djevojke u restoranu, prije nekoliko dana društvo mu je pravila druga.

Poznati holivudski glumac Sean Penn viđen je u prisustvu misteriozne mlađahne djevojke u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo showbuzz Druga prilika Bivši supružnici opet zajedno?

Dvojac je izašao na večeru u restoranu ''Tra di Noi'', a mlađahna plavuša nije izgledala baš oduševljeno na fotografijama paparazza.

Prije samo nekoliko dana, glumac je viđen s drugom djevojkom, a mnogi se pitaju traži li još uvijek srodnu dušu te tko su različite djevojke s kojima ga se često viđa.

Glumac se u svome životu rastao čak tri puta, a čini se kako još uvijek traži onu pravu. Kroz život je ljubio brojne ljepotice, a prva ozbiljna ljubav bila je glumica Elizabeth McGovern. Penn je djevojku zaprosio nakon nekoliko mjeseci veze, ali ona nije htjela stati pred oltar pa su iz tog razloga nakon nekoliko godina veze i prekinuli.

Seanova nova važna ljubav bila je pjevačica Madonna. Pop-ikona i glumac bili su u braku od 1985. do 1989. godine. Nakon rastave braka slijedila su brojna nagađanja o razlogu prekida, ali prava istina nikada nije otkrivena. Madonna je svejedno uvijek ostala podržavati bivšeg supruga, a mnogi su vjerovali da je pjevačica još dugo bila zaljubljena u njega.

Brzo nakon rastave s Madonnom, Penn je utjehu pronašao u Robin Wright. 1991. godine rodila im se kći Dylan, a 1993. sin Hopper. 1996. godine stali su i pred oltar te su održavali svoj brak do 2010. godine. Rastali su se jer se više nisu slagali te da funkcioniraju bolje kada svoje odluke donose razdvojeni.

Do trećeg braka prošlo je puno godina, a Penn je u međuvremenu uživao s drugim ljepoticama. Srce su mu nakratko ukrale Scarlett Johansson, Charlize Theron i pjevačica Jewel, ali nijedn dugog vijeka.

Svoju treću veliku ljubav upoznao je 2016. godine otkad ih se i povezuje. Leila George priznala je za magazin People da je njihova veza imala prekide i povratke, ali su se trajno odlučili povezati 2020. godine kada su i stali pred oltar. Ipak, brak je trajao samo dvije godine i rastali su se početkom ove godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput objavila urnebesan video iz svatova: ''Taman kad pomislim da me više ništa ne može iznenaditi...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Napad na kraljičin lijes Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 +23 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Celebrity Šokantni prizori tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu: Muškarac se probio kroz gomilu i zgrabio za lijes, BBC prekinuo prijenos!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene