Kakva kraljica!

Iza ove bizarne maske krije se jedna od najzgodnijih žena svijeta, a tek kad je nabacila drugi kostim, nikome nije bilo svejedno

Heidi Klum Heidi Klum Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 3 Heidi Klum Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum za Halloween - 5 Heidi Klum za Halloween - 6 Heidi Klum za Halloween - 1 +17 Heidi Klum za Halloween - 2 Galerija

Heidi Klum je i ove godine potvrdila svoju titulu kraljice transformacija u Noći vještica, i to zahvaljujući maski crva, u kojoj je stvarno bila neprepoznatljiva.

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Heidi Klum poznata je po velikoj ljubavi prema Noći vještica, koju iz godine u godine jedva čeka i stvarno se potrudi da njezine maske budu najoriginalnije i da se o njima priča danima kasnije.

Pogledaj i ovo Heidi i Leni Klum Potpuno prirodno! Mlada kći Heidi Klum pohvalila se nesavršenostima koje mnogi tinejdžeri mrze, a ona ih je prihvatila s ovim argumentom!

49-godišnja Heidi po tom pitanju nije razočarala ni ove godine jer se totalno neprepoznatljiva pojavila na zabavi u New Yorku odjenuvši jeziv kostim crva, iz kojeg se presvukla u blještavi prozirni bodi sa šljokicama, ali jezivu masku crva ostavila je na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Zapanjujuće izdanje njemačkog supermodela imalo je poprilično jaku konkurenciju budući da je i njezina 18-godišnja kći Leni Klum također stigla na isti događaj, i to u crnom kostimu od lateksa u kojem je utjelovila Ženu mačku.

Heidi se pridružio i njezin 33-godišnji suprug Tom Kaulitz, koji je bio ribar s jednim iskopanim okom, a nju je zapravo koristio kao mamac za ribu.

Heidi već godinama slovi kao kraljica transformacija, a neke od njezinih najupečatljivijih maski bile su ženska verzija zombija kiborga, Fiona iz Shreka, Jessica Rabbit, Kleoptara i druge.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 5 Madonna - 1 +12 Madonna Nekad i sad Madonna odlučila otkriti kako izgleda bez šminke i filtera, htjela je ušutkati kritičare, ali tek je sada sve sablaznila: "Isuse, što je ovo?"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severinin stan za Noć vještica Severina Saša Matić, Severina +26 Severina i Saša Matić Celebrity Severina pokazala kako je uredila stan za Noć vještica, a nekoliko detalja svima je ukralo pozornost

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene