predivna u 50. godini!

Heidi Klum za ovu golu fotku posebno se potrudila: Grudi je maštovito prekrila, a snašla se i za donji dio tijela!

Heidi Klum Heidi Klum Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum za Halloween - 8 Heidi Klum za Halloween - 7 Heidi Klum za Halloween - 6 Heidi Klum za Halloween - 5 Heidi Klum za Halloween - 4 Heidi Klum za Halloween - 3 Heidi Klum za Halloween - 2 Heidi Klum za Halloween - 1 Heidi Klum za Halloween - 9 +21 Heidi Klum za Halloween - 8 Galerija

Heidi Klum uoči Noći vještica pokazala je pripreme za zabavu pa pozirala potpuno gola, a fanovi jedva čekaju vidjeti njezin kostim.

Tradicija jednog od najpoznatijih svjetskih modela, Heidi Klum, je da svake godine za Halloween obuče kostim u kojem je potpuno neprepoznatljiva, ali je pandemija koronavirusa zaustavila ovu ideju na dvije godine.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Ove godine Heidi će opet prisustvovati najvećem partiju Amerikanaca u godini, a kako teku pripreme, podijelila je na svojem profilu na Instagramu.

Heidi nije otkrila što će biti, ali je zato objavila fotografiju svojeg golog tijela kako bi pokazala da je bila na samotamnjenju, a svoje intimne dijelove nije se trudila sakriti.

Jednu dojku sakrila je rukom, dok je drugu ''sakrio'' bljesak od kupaonskog svjetla, a međunožje je prekrila prstima nakon što je pomaknula tanku trakicu koja je označavala razliku koju je dobila tamnjenjem.

''Pripreme za Halloween!'' napisala je u opisu fotografije, a njezini obožavatelji ne mogu dočekati vidjeti u što će se pretvoriti ove godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

''Imam samo jedan outfit i u njemu ću biti vrlo klaustrofobična'', otkrila je Heidi samo kratko za E!News prošli mjesec.

"I mislim da će biti najbolji koji sam ikada imala!''

Svoju prvu zabavu odradila je 2000. godine, a dok su na početku njezini outfiti bili jednostavni, s godinama je Klum podigla odijevanje na višu razinu, pa je sada za ovu noć priprema velik tim stručnjaka, koji sakriju svaki njezin trag.

Heidi je tako tijekom godina bila Fiona iz Shreka, Jessica Rabbit, izvanzemaljac, stara gospođa, majmun, ljudsko tijelo bez kože i leptir, a kombinacije su je potpuno transformirale, tako da su je prozvali i kraljicom Halloweena.

Inače, Amerikancima je Noć vještica jedan od važnijih praznika te se brojni poznati pripremaju za luksuzne zabave i hvale se svojim kreativnim idejama za odjevne kombinacije i kostime.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +1 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljenog Čombu pogodila sudbina nesretnog mladića pa je odlučio progovoriti: "Ako pomogne barem jednoj osobi, svrha je postignuta"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Izabel i Matea Kovačića Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić +10 Izabel Kovačić - 2 Celebrity Izabel Kovačić pokazala dio londonskog doma u kojem živi sa suprugom Mateom: ''Sofa je genijalna!'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene