Ponijele ju emocije

Jedna od najseksi žena svijeta pokazala kako je izgledala u 4. mjesecu trudnoće, za to je imala poseban razlog

Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum Heidi Klum - 3 Leni Klum Leni Klum +0 Heidi Klum Galerija

Heidi Klum pokazala je kako je izgledala u četvrtom mjesecu trudnoće, a za to je imala poseban razlog.

Jedna od najuspješnijih i najpoznatijih njemačkih manekenki Heidi Klum na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju koja za nju predstavlja posebno značenje, a za njeno je objavljivanje imala i poseban razlog.

Pogledaj i ovo Heidi i Leni Klum Potpuno prirodno! Mlada kći Heidi Klum pohvalila se nesavršenostima koje mnogi tinejdžeri mrze, a ona ih je prihvatila s ovim argumentom!

Naime, 49-godišnja Heidi podijelila je fotografiju na kojoj nosi Victoria's Secret modnu reviju donjeg rublja i to kada je bila u četvrtom mjesecu trudnoće sa svojom kćeri Leni Klum.

"Danas je došlo vrijeme da kreneš na koledž. ​​Čini se kao da je ova fotografija snimljena jučer, dok sam bila četiri mjeseca trudna s tobom, živom i zdravom u mom trbuhu. Ponekad poželim da te uvijek mogu imati tako blizu, ali znam da je sada vrijeme da raširiš svoja krila i poletiš. Odleti, budi sigurna i blistaj moja Leni Klum", poručila je emotivna Heidi svojoj kćeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi je Leni dobila u braku s poduzetnikom Flavijem Briatorijem, a mlada ljepotica odlučila je krenuti majčinim stopama. Tako je veliku pažnju plijenila i na ovogodišnjoj modnoj reviji Dolce&Gabanne u Veneciji, samo nekoliko mjeseci nakon što je debitirala na Berlinskom tjednu mode. Tamo je spremno pozirala okupljenim fotografima i pozdravljala ih, namještajući se u tirkiznoj haljini bez naramenica, u kojoj je kasnije prošetala i pistom. Manekenka u usponu kombinaciju je začinila krunom ukrašenom draguljima, kao i glomaznim nakitom.

Osim što je tek počela nositi modne revije Leni je snimila već i prvu naslovnicu za časopis Glamour Germany, a upravo joj je Heidi najveća podrška.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Renaud - 1 Michelle Renaud - 4 Michelle Renaud - 6 Michelle Renaud - 7 +15 Michelle Renaud - 18 Celebrity Zvijezda telenovele koju su Hrvati obožavali pohvalila se fotkama s ljetovanja u Hrvatskoj, danas izgleda potpuno drugačije nego što je pamtimo

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna - 8 +1 Madonna i Ahlamalik Williams Celebrity Stvarnost nema veze s Instagramom: Madonna bez filtera i fotošopa izgleda kao druga osoba, pogledajte fotke koje su zaprepastile javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene