Umalo zasjenio Maju!

Bilman ukrao pozornost zanimljivim detaljem na sebi u novom Supertalentu, a Frano i Igor šaljivim dosjetkama odmah su ukazali na to!

Davor Bilman Davor Bilman Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman Supertalent: Davor Bilman - 4 Supertalent: Davor Bilman - 3 Supertalent: Davor Bilman - 2 Supertalent: Davor Bilman - 1 Maja Šuput i Davor Bilman Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Davor Bilman i Maja Šuput Davor Bilman Davor Bilman i Natasha Korotkina +11 Davor Bilman i Jovan Jeremić Galerija

Davor Bilman u trećoj se polufinalnoj emisiji ''Supertalenta'' pojavio sa zanimljivim detaljem na što su na početku emisije ukazali i voditelji Frano Ridjan i Igor Mešin.

I za treću polufinalnu emisiju showa ''Supertalent'' članovi žirija sredili su se najbolje moguće u suradnji sa svojim timovima. 

Pogledaj i ovo Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Ooo, da! Zlatni gumb za skockane frajere u Supertalentu: Igor, Frano, Fabijan i Davor izgledaju kao milijun dolara!

A osim Maje Šuput, posebnu pozornost ovaj put ukrao je i Davor Bilman koji je za ovu emisiju dodao i jedan poseban detalj na svoje odijelo. Naime, Davor je stavio crnu leptir mašnu na kojoj je pisalo ''Mr. Bilman'', na što su na početku emisije ukazali Frano Ridjan i Igor Mešin, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

U ovoj ćemo emisiji saznati koja su još tri natjecatelja sljedeći finalisti ''Supertalenta'', a uz Bilmana u žiriju natjecatelje kroz cijelu sezonu gledaju i Maja Šuput, Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +31 Maja Šuput Celebrity Dužu kosu na Maji Šuput niste vidjeli: Prekrila je čak i haljinu zanimljivog kroja i vrlo upečatljive boje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene