Nije skrivala sreću

Severina emotivnim videom pokazala tko ju je ganuo do suza: ''Rastavile su me na atome''

Severina - 1 Severina - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 10 Severina - 9 Severina - 8 Severina - 6 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 +20 Severina - 12 Galerija

Severina je podijelila emotivne trenutke sa snimanja nove pjesme ''Vjerujem u Boga'', a djevojčice s kojima je surađivala posebno su je ganule.

Severina je prošlog tjedna objavila novu pjesmu pod nazivom ''Vjerujem u Boga'', a spot je otad već prikupio više od 500 tisuća pregleda.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Sa Severinom su u ovoj pjesmi sudjelovale i djevojčice iz dječjeg zbora "Zagrepčanke i dečki" otpjevavši između ostalog znakoviti stih "Moje ruke sad traže mir, malih sretnih žena običnih...''.

Upravo na svom Instagramu, pjevačica je podijelila i kako je izgledao njihov prvi zajednički susret u studiju kad su djevojčice pjevajući njene stihove dočekale Severinu. Ona je tad ostala vrlo ganuta te je čak i zaplakala.

''Zagrepčanke i dečki su me već na prvo slušanje u studiju rastavili na atome'', napisala je Severina u opisu videozapisa na kojem bez teksta sluša pjesmu i briše suze.

Pratitelji u komentarima složili su se sa Sevkom te priznali da su se i neki od njih rasplakali te da nema ljepšeg nego kad djeca pjevaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je za ovu pjesmu jako vezana, a napisao ju je i jedan od Severininih kolega prijatelja, Dino Merlin.

''Dino Merlin kao da je pisao pincetom zaključujući da žena nakon svih brodoloma ostaje i dalje snažna i vjeruje u snagu Boga. Propitkuje zašto toliko kušnji i je li ljubav i dalje obostrana. Ova je pjesma i poruka i pouka, gdje i sama Severina pjeva da je sretna žena i da sreća prati hrabre'', interpretirao je jedan od Severininih najboljih prijatelja ovu pjesmu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow Heather Locklear Olivia Wilde Cameron Diaz +13 Kaley Cuoco Zanimljivosti Slavne ljepotice uhvaćene bez trunke šminke: Evo kako izgledaju potpuno golog lica, neke nije nimalo lako prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 10 Celebrity Naša najseksi navijačica ljuta zbog medijskih napisa, jednu tvrdnju oštro je demantirala: "Lažna vijest!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene