"Vjerujem u Boga"

Severina objavila veliku novost i raspametila obožavatelje: "Dalmatinka koja je prošla sve sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi"

Severina - 3 Severina - 3 Matea Smolčić Senčar 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 8 Severina - 9 Severina - 10 Severina - 11 +2 Severina - 12 Galerija

Severina je na svojem profilu na Instagramu najavila novu pjesmu "Vjerujem u Boga", čija je premijera u četvrtak, 8. prosinca, točno u podne.

Rezultat umjetničkog doživljaja Severininih životnih izazova i iskustava dvojice umjetnika novi je singl nazvan "Vjerujem u Boga", koji autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer, te Dino Merlin, autor stihova. Darko Drinovac potpisuje režiju za spot, koji izlazi na YouTubeu u četvrtak, 8. prosinca, točno u podne, istovremeno s objavom pjesme na svim ostalim Severininim digitalnim platformama.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Haljina iz spota, koja se nosi preko glave, dizajnerskog je brenda Coperni, čiji su osnivači i dizajneri na Tjednu mode u Parizu uživo tkaninom iz spreja (na)crtali haljinu Belli Hadid. Bodi i duga crna haljina bez naramenica iz spota dizajn su Matije Vujice.

Severini je podaren talent za izražavanje u više umjetnosti. Kako na glazbenoj sceni, jednako se uspješno dokazala i na kazališnoj i filmskoj sceni, ali zadnji umjetnički odabir uvijek je glazba, koja, zapravo, i utjelovljuje sve te segmente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

U glazbi se poigrava stilovima i stihovima, od veselih popularnih nota preko dalmatinske tuge i emocije do brzog diskoritma. Pjesme su joj pisali i skladali najznačajniji pjesnici i glazbenici Hrvatske i regije. Sama je napisala stihove pjesama koje su među najdražima njezinim fanovima, poput "Prijateljice", "Pogled ispod obrva" i "Ostavljena".

Njezin privatni život, htjela - ne htjela, izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge, no i puno sreće. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, jedno vjenčanje i razvod. Dalmatinka koja je prošla sve sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi, Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome, stoput kad je slome i rastave na atome.

To je žena o kojoj Severina pjeva u pjesmi "Vjerujem u Boga", a kroz koju zapravo propituje svoju vjeru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) +12 Silvija Brozović (Foto: Instagram) Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene