Stigla je i ona!

Samozatajna supruga Ivana Perišića javila se iz Katra i pokazala kako provodi vrijeme prije utakmice

Josipa Perišić Josipa Perišić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Ivan Perišić Ivan i Josipa Perišić Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Ivan Perišić sa suprugom (FOTO: Instagram) +4 Ivan Perišić (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Perišić na Instagramu se javila iz Katra, u koji je stigla uoči utakmice Hrvatske i Brazila.

Josipa Perišić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, stigla je u Katar.

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

Prije utakmice Hrvatske i Brazila Josipa se oglasila u pričama na svojem profilu na Instagramu te pokazala kako provodi vrijeme u Dohi. Objavila je jednu fotografiju iz večernje šetnje gradom i jednu na kojoj se sunča na pješčanoj plaži sa šeširićem na glavi, a obje možete pogledati u našoj galeriji.

Josipa je dosadašnje utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu pratila od kuće, no sada će vjerno bodriti supruga i Vatrene s tribina. Ivan je na utakmici protiv Japana dao prvi gol za Hrvatsku.

Samozatajna Josipa inače se ne voli puno eksponirati, a s Ivanom je u vezi još od srednjoškolskih dana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

Civilni brak sklopili su 2012. godine, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Par zajedno ima troje djece, 10-godišnjeg Leonarda, osmogodišnju Manuelu i Luku, kojeg su dobili u travnju ove godine.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Scout i Bruce Willis - 1 Scout i Bruce Willis - 2 Scout i Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 3 +9 Bruce Willis, Emma Heming Willis Celebrity Stanje legendarnog glumca sve je lošije, obitelj se ne odvaja od njega: "Nadaju se čudu!"  

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier - 2 Celebrity Naša najraskošnija navijačica sve je golišavija: Pokrila je samo ključne dijelove i zapalila atmosferu prije utakmice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene