divan potez!

Maja Šuput jednom će gestom olakšati život samohranom ocu: ''Nadam se da smo svi skupa napravili nešto pametno''

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput raznježila je svoje pratitelje gestom koju je odlučila napraviti, Bloomovu odjeću koja mu više ne odgovara odlučila je pokloniti jednom samohranom ocu.

Naša pjevačica Maja Šuput odlučila se na prekrasnu gestu te će svojim djelom nekome pomoći i uljepšati životi. U svojoj priči na Instagramu  Maja je snimila vreću punu Bloomove robe koja mu više ne odgovara, a otkrila je kako će svu ovu robu darovati jednom samohranom ocu.

''Dragi moji, evo natrpala sam jednu ozbiljnu vreću robe, ne može se ni dići koliko je teška, ima svega unutra. Ja sam se odlučila pokloniti odjeću ocu koji je na Korčuli ostao bez supruge sa četvero malodobne djece, od kojih je jedno dvomjesečna beba, kako ste mi i vi svi sugerirali. Jest da je moj Bloom malo veći, ali vjerujte mi da bebe rastu kao gljive. S obzirom na to da se radi o bebi od nekoliko mjeseci, stavila sam i hranu, malo Majushka kozmetike, posude, igračaka, ma svega. Samo nemam adresu tako da mi pošaljite adresu od gospodina s Korčule da mu mogu dostaviti. Evo, nadam se da smo svi zajedno napravili nešto pametno'', poručila je Maja u videu.

Podsjetimo, Maja se sa svojom obitelji nedavno vratila sa Sejšela na kojima su uživali više od 15 dana. 

Maja i Nenad tamo su proslavili i sedam godina otkako su zajedno.

Šuput se na odmor uputila nakon još jedne uspješne godine, ispunjene brojnim nastupima i drugim angažmanima, a pred kraj 2023. privela je kraju i još jednu sezonu showa Supertalent, u kojem je već godinama gledamo kao članicu žirija.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban +19 Leonarda i Zvonimir Boban Celebrity Evo kako je Leonarda Boban govorila o Zvoni dok su živjeli odvojeno, jednom izjavom sve je iznenadila!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda i Zvonimr Boban Leonarda i Zvonimir Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban +17 Zvonimir i Leonarda Boban Celebrity Pomirili su se Leonarda i Zvonimir Boban: "Istina je, opet smo zajedno, jako smo sretni!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene