stiže i u Dalmaciju

Aleksandra Prijović objavila datum koncerta u Zadru: "Puno mi je srce što na listu turneje mogu dodati i vaš grad"

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ivan Peric/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 8 Aleksandra Prijović - 9 +17 Aleksandra Prijović - 10 Galerija

Aleksandra Prijović objavila je datum Koncerta u Zadru, nakon što su u prodaju puštene karte za njezin treći koncert u Rijeci i drugi u Varaždinu.

Turneja "Od istoka do zapada se nastavlja". Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović ne prestaje oduševljavati obožavatelje.

"Dragi moji, ne mogu vam opisati koliko vam se veselim. Vidimo se 7.6. u Zadru. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život. Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad", poručila je prije nekoliko trenutaka putem Extra FM-a.

Idete li na neki od koncerata Aleksandre Prijović?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Bit će ovo idealna prilika da Dalmatinci uživaju u vrhunskoj produkciji i hitovima poput "Legitimno", "Dam, dam, dam", "Devet života", "Bogata sirotinja", "Psiho" te brojnih drugih koje publika na turneji o kojoj priča cijela regija pjeva s Aleksandrom u glas.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Zanimljivosti Evo koliko je Prija zaradila od pet koncerata u Osijeku, cifra je ipak manja od one vrtoglave iz Zagreba: "Mnogi joj savjetovali da sreže troškove"

Aleksandra je već rasprodala i dva koncerta u Rijeci te je najavila i treći, a u prodaji su i karte za njezin drugi koncert u Varaždinu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Cillian Murphy - 1 Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy sa ženom i sinom +28 Cillian Murphy - 4 Celebrity Glumac o kojem bruji cijeli svijet u kući nema dvije stvari bez kojih većina danas ne može živjeti, a za to ima i svoje objašnjenje

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox - 3 Megan Fox - 4 Machine Gun Kelly +24 Machine Gun Kelly - 2 Celebrity Dečko Megan Fox šokirao je novom tetovažom kojom je prekrio gornji dio tijela, nikome nije jasno zašto se odlučio na ovaj bizaran potez

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene