zvuči nerealno!

Šokirat ćete se kad vidite koja je cijena ovog sakoa Aleksandre Prijović koji je nosila na koncertu, za outfite odvaja vrtoglave cifre novca!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović PR 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 +22 Aleksandra Prijović Galerija

Za brojne koncerte koje je zakazala Aleksandra Prijović uložila je trud i u svoj izgled, a evo kolike je svote novca potrošila dosad na odjevne kombinacije na odrađenim nastupima.

Turneja srpske folk-zvijezde Aleksandre Prijović ''Od istoka do zapada'' popraćena je vrtoglavo visokim svotama novca, a osim organizacije potrebne za održavanje koncerta, Aleksandra se bome potrudila i oko svog izgleda.

Na svakom koncertu Prijović nosi različite odjevne kombinacije te se tijekom koncerta presvlači, a posebnu pozornost dobila su odijela s prorezima koja su pjevačici pristajala kao savršena, a sada je otkriveno i koliko je na njih potrošila.

Crni sako koji na sebi ima srebrni nakit koji je prelazio preko Aleksandrina trbuha košta nevjerojatnih 16 i pol tisuća eura, kolika je cijena na nekim internetskim stranicama, a kupila ga je od poznatog brenda Alexander McQueen. Bijelo odijelo koje je nosila prve večeri procijenjeno je da košta oko 4 tisuće eura, a kožna haljina koju je imala iste večeri plaćena je 6500 eura, piše Nova.rs.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander McQueen (@alexandermcqueen)

Za haljine crne i žute boje koje je nosila još se ne zna koje su marke i koliko koštaju, ali ostali outfiti koje je nosila zbrojeni su te se pretpostavlja da je Prijović na dosadašnje kombinacije potrošila više od 50 tisuća eura.

A mnoge zanima i kako će megazvijezda biti odjevena na četirima koncertima u zagrebačkoj Areni koji su rasprodani u rekordnom roku.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 +30 Žanamari Perčić - 5 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica počastila nikad boljim pogledom na svoje isklesano tijelo: "Ženo draga, nije mi dobro!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom i roditeljima +24 Momčilo Otašević sa sestrom Celebrity Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab, evo tko je ljepotica koju ne skriva od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene