Rijetko izlazi s njom

Evo kako izgleda muž Aleksandre Prijović, koji je Brenin posinak, vjenčali su se prije pet godina, a svoj privatni život vješto skriva od javnosti

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Živojinović s polubratom i polusestrom Lepa Brena, Zorica Desnica, Ivo Nakić i Slobodan Živojinović Filip Živojinović, Slobodan Živojinović i Zorica Desnica Lepa Brena s obitelji - 1 Lepa Brena s obitelji - 2 Lepa Brena s obitelji - 3 Lepa Brena, Filip Živojinović i Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 6 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 +21 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Galerija

Aleksandra Prijović glavna je tema domaćih medija, a evo i tko je njezin suprug Filip Živojinović, posinak Lepe Brene kojeg je ona prihvatila kao svog sina.

Aleksandra Prijović 28-godišnja je pjevačica koja će četiri večeri napuniti zagrebačku Arenu početkom prosinca, a nakon što mediji o njoj svakodnevno pišu, mnogi su se počeli interesirati i za njezin privatni život.

Već je poznato da je Aleksandra udana za Filipa Živojinovića, posinka Lepe Brene, a evo i tko je ustvari Filip te tko je njegova prava majka.

Brenin suprug Slobodan Boba Živojinović prije nje imao je suprugu Zoricu Desnicu. Nju su u mladim danima mnogi smatrali jednom od najljepših Srpkinja, a par je zajedno proveo nekoliko godina. 1985. godine dobili su sina Filipa, Boba je tad imao samo 21 godinu, a nekoliko godina kasnije su se razveli, ali su ostali u vrlo dobrim odnosima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Desnica se kasnije udala za bivšeg košarkaša Ivu Nakića i s njim dobila sina Marija i kćer Ivu te se preselila u SAD, a Boba se oženio Lepom Brenom i s njom dobio dva sina, Stefana i Viktora.

''Zorica je saznala da je u drugom stanju kada je moj tata preminuo. Moji su bili presretni, ponavljali su - mali Boba, mali Boba'', rekao je Slobodan jednom o prvoj supruzi u emisiji ''Što sam tebi i tko sam sebi''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

Zorica i njezin suprug te Boba i Brena često se druže, a i njihova djeca u dobrim su odnosima te je Filip blizak s polubratom i polusestrom u Americi. Njihovu je zajedničku fotografiju jednom podijelio i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

Svoj je život učinio još sretnijim 2018. godine kad je pred oltar odveo trenutačno najpopularniju ženu na Balkanu - Aleksandru Prijović. Godinu kasnije mladi par dobio je i sina Aleksandra, a svoj privatni život vješto skrivaju od javnosti.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Rebecca Loos - 4 Rebecca Loos - 2 Rebecca Loos - 5 Rebecca Loos - 3 +15 Rebecca Loos - 1 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda žena koja je umalo uništila Davida Beckhama, njihovu aferu opisala je u detalje i ne kaje se ni zbog čega!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 2 +22 Camila Cabello Zanimljivosti Ova talentirana ljepotica othrvala se ružnim komentarima na račun izgleda u badiću i tako postala inspiracija ženama diljem svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene