Nakon niza uspjeha

Skočile cijene nastupa Aleksandre Prijović, procurila je i basnoslovna cifra koju će si zaraditi u novogodišnjoj noći!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 2 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 3 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 1 +22 Aleksandra Prijović - 6 Galerija

Aleksandra Prijović povisila je cijene svojih koncerata i nastupa nakon što je rasprodala tri beogradske, zagrebačke i dvije sarajevske arene.

Nakon što je uspjela rasprodati tri uzastopna koncerta u beogradskoj Stark Areni, Aleksandra Prijović postala je najplaćenija pjevačica ovih prostora i drastično je skočila cijena njezinih nastupa.

Srpski mediji prenose kako će 28-godišnja Aleksandra u novogodišnjoj noći zaraditi čak sto tisuća eura, a takvim honorarima jedino se mogu pohvaliti još Svetlana Ceca Ražnatović, Zdravko Čolić i Dino Merlin.

Cijena Aleksandrina novogodišnjeg nastupa prije je iznosila 50 tisuća eura, a skočila su i cijene njezinih uobičajnih nastupa pa tako umjesto dosadašnjih 15 ili 20 tisuća eura, iznose od 25 do 30 tisuća po jednoj večeri, prenosi Kurir.

Pjevačka senzacija niže uspjeh za uspjehom, kakvima se rijetko tko od njezinih kolega može pohvaliti i ostavlja sve u nevjerici. Naime, nakon što je održala tri uzastopna koncerta u Beogradu, rasprodala tri zagrebačka i pustila u prodaju karte za četvrti, Aleksandra je najavila još jedan koncert u sarajevskoj Zetri pa će tako i tamo nastupiti dva dana zaredom.

"Vjerovala sam ja da će sve biti dobro sa zagrebačkom Arenom, ali ovo je stvarno čudo i ovo stvarno nisam očekivala. Nakon toliko poziva prijatelja, suradnika, poruka obožavatelja, ja sam se morala odlučiti i na četvrtu Arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora, jer su unaprijed rezervirani tako da će se novi koncert održati 4.12. četvrtu večer zaredom. Iskreno, teško je raditi četiri dana za redom, ali ja ću se potruditi da svaki bude kao prvi, dat ću sve od sebe, i više nego itko misli da mogu", otkrila je oduševljena Prijović za Extra FM nakon što je objavljena vijest o njezinu četvrtom zagrebačkom koncertu.

Prijović ne krije da su i njezini najbliži su pod dojmom svega što se događa ovih dana.

"Svi su u šoku, moja majka koja je trenutno u Hrvatskoj u Belom Manastiru govori kako joj telefon ne prestaje zvoniti, zovu je i novinari – rekla sam joj – javi se, pohvali se, ovo je jako lijepa stvar. Nitko nije svjestan i ne može vjerovati..."

Čini se kako zagrebačka Arena nema toliko slobodnih datuma koliko Aleksandra Prijović ima obožavatelja.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 9 +29 Jelena Karleuša - 10 Celebrity Karleuša izvela seksi ples u badiću koji jedva prekrio najintimnije dijelove tijela: "Ja da izgledam kao ti ja bi hodala gola svuda!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Srpska žena senzacija ruši rekorde i u Sarajevu, ovo se u Bosni i Hercegovini dogodilo prvi put: ''Pa dobro, ženo, što ti radiš? Možeš prijeći na stadione!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene