ovo nije oečkivao!

Boba završio u suzama zbog Lepe Brene: Pogledajte iznenađenje koje je pjevačica pripremila suprugu za 60. rođendan!

Lepa Brena i Boba Živojinović - 3 Lepa Brena i Boba Živojinović - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Boba Živojinović - 2 Lepa Brena i Boba Živojinović - 1 Lepa Brena u Dubrovniku Lepa Brena Lepa Brena Senidah i Lepa Brena - 2 Senidah i Lepa Brena - 3 Senidah i Lepa Brena - 4 Lepa Brena i Senidah - 1 Lepa Brena i Senidah - 2 +21 Lepa Brena i Senidah - 3 Galerija

Lepa Brena ugodno je iznenadila svog supruga povodom njegovog okruglog rođendana u jednom restoranu u Crnoj Gori.

Srpska pjevačica i diva regije Lepa Brena objavila je na Instagramu niz fotografija sa suprugom Bobom Živojinovićem i posvetila mu emotivan opis povodom njegovog 60. rođendana.

"Godine su broj koji treba ispuniti radom, dobrotom, obitelji, prijateljima, stvaralaštvom i srećom, kreativnošću, dostojanstvom. U svemu si bio pravi i veličanstven", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Bračni par poseban dan proslavio je u Crnoj Gori u restoranu u Tivatu koji je na svom Instagram profilu podijelio iznenađenje koje je Brena tamo priredila svom Bobi. 

Naime, Brena je otpjevala par svojih dobro poznatih hitova, a svima je raznježila srce pjesmom "Ja nemam drugi dom".

"Jedna magična večer. Prijatelji naše kuće, slučajno legenda svjetskog tenisa i najveća pjevačka zvijezda svih vremena, svoje su divne obiteljske trenutke podijelili s nama. Pjesma i ljubav su na repertoaru. P.S. Brena i Boba zauvijek", pisalo je u opisu njihovog službenog profila.

Prijatelji obitelj pjevali su mu rođendansku pjesmu uz tortu na tri kata, Lepa Brena je dovela i Šeđu Jovanovića koji je napravio ludu atmosferu, a u jednom trenutku je i ona sam zapjevala dok ju je Boba gledao sa suzama u očima, pa je u jednom trenutku poljubio u rame, piše Blic.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @signorina_trattoria

Boba i Brena zajedno su od 1987. godine, a u svom braku dobili su sinove Viktora i Stefana.

Ove godine na "Dan zaljubljenih" Brena je otvoreno na svom Instagramu progovorila o njihovom braku.

''Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i povjerenja'', započela je.

''Kada su dvije osobe svjesne da ne mogu i da ne trebaju mijenjati drugoga, ali da uvijek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se desi rast. Rast u dvoje, kao individua, ali i kao para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište'', poručila je Brena.

''Boba i ja smo se upoznali prije 35 godina i sve to vrijeme jedno drugome smo dom, sigurno mjesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas nitko ne preispituje. Ljubav je veća kada se dijeli, brinite jedni o drugima, vjerujte sebi da biste vjerovali i drugima, poštujte se i interesirajte jedni za druge. Svaki dan'', završila je.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Katherine Orešković - 4 Ella Katherine Orešković - 5 Ella Katherine Orešković - 2 Ella Katherine Orešković - 1 +11 Ella Orešković Celebrity Kći našeg bivšeg premijera izrasla je u pravu ljepoticu, a njezine fotografije u prozirnoj haljini otkrivaju savršenu figuru u bikiniju!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić Marko Babić Marko Babić i Tina Biloglav Jelena Kastaneti i Marko Babić - 1 +15 Marko Babić Celebrity Preminuo Marko Babić, arhitekt i autor bestselera čija je borba za život dirnula cijelu Hrvatsku, imao je samo 31 godinu: "Putuj, dječače naš..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene