Ta žena kao da ne stari!

Lepu Brenu snimili u kupaćem, nevjerojatno je kako dobro izgleda, a način na koji se bori protiv vrućina na jahti još je bolji!

Lepa Brena Lepa Brena Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena u Dubrovniku Lepa Brena i Senidah - 8 Lepa Brena i Senidah - 7 Lepa Brena i Senidah - 4 Lepa Brena i Senidah - 3 Senidah i Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 1 +22 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena uživala je na skupocjenoj jahti u Crnoj Gori, a fotografi su je uhvatili dok se hladila malim ventilatorom koji je pravi hit na internetu.

Lepa Brena uživala je na skupocjenoj jahti, a uhvatili su je fotografi dok se hladila malim ventilatorom koji je pravit hit na internetu.

Brena je lijep dan iskoristila za sunčanje, a fotografi za Blic uhvatili su je u dvodijelnom kupaćem kostimu na palubi jahte.

Pjevačica je u jednom trenutku ustala i ponosno pokazala svoje obline, a bilo joj je toliko vruće pa se u jednom trenutku morala ohladiti i to na zanimljiv način. Uključila je plastični ventilator na baterije i usmjerila ga prema licu.

U kupaćem kostimu bilo je očito da je Brena već dobila brončani ten, a nije poznato koliko već dugo uživa na jahti koja trenutno plovi Crnom Gorom.

Njene fotografije možete pogledati OVDJE.

Inače, jahta posjeduje šest spavaćih soba, a jedna od njih ima čak i svoju kupaonicu, a košta 6 milijuna eura. Naravno, tu je i velika dnevna soba, mramorni stol kao i ogroman televizor, piše Telegraf.

Krajem šestog mjeseca Lepa Brena bila je i u Dubrovniku kad su je fotografi ulovili u večernjoj šetnji Stradunom s prijateljicom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 10 Michelle Hunziker - 9 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 +24 Michelle Hunziker - 4 Celebrity Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 13 Novak i Jelena Đoković - 12 Novak i Jelena Đoković - 11 Novak i Jelena Đoković - 10 +26 Novak i Jelena Đoković - 9 Celebrity Tko ne bi htio ovako cool roditelje? Pogledajte kako su Đoković i supruga uživali u morskim radostima s djecom, za ljetovanje su odabrali našu obalu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene