puno se toga promijenilo!

Procurile su fotografije Aleksandre Prijović iz vremena kada je imala samo 16 godina i kad su je proslavile Zvezde Granda!

Aleksandra Prijović - 8 Aleksandra Prijović - 8 Pixsell 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +25 Aleksandra Prijović - 2 Galerija

Aleksandra Prijović javnosti je postala poznata 2011. godine kad je upala u krug od 16 najboljih kandidata u srpskom glazebnom reality natjecanju ''Zvezde Granda''

I dok Aleksandra Prijović lagano, ali sigurno puni i četvrti koncert u Areni Zagreb, pojavile su se njezine stare fotografije, za koje je pozirala sa  svega 16 godina u Belom Manastiru za produkciju "Zvezda Granda" u kojoj je i započela svoju profesionalnu pjevačku karijeru.

Aleksandra je i tada imala dugu prepoznatljivu smeđu kosu, no ono što je na njoj dosta drugačije jest njezino lice na kojem je napravila par estetskih korekcija, poput korekcija nosa i usta. Na fotografijama je možemo vidjeti kako je veselo pozirala u crvenoj majici i trapericama, a društvo joj je i podršku pružala njezina majka. 

Osim fizičkog izgleda, pjevačica je od tada postala vrlo uspješna u svojoj karijeri. Naime, njezini albumi su jedni od najslušanijih u Beogradu i okolnim zemljama. 

Ovih dana o njoj svi pričaju jer  niže uspjeh za uspjehom, kakvima se rijetko tko od njezinih kolega može pohvaliti i ostavlja sve u nevjerici. Naime, nakon što je održala tri uzastopna koncerta u Beogradu, rasprodala tri zagrebačka i pustila u prodaju karte za četvrti, Aleksandra je najavila još jedan koncert u sarajevskoj Zetri pa će tako i tamo nastupiti dva dana zaredom.

A osim na poslovnom planu, Aleksandri ide i na privatnom. 2018. godine udala se za posinka Lepe Brene, Filipa Živojinovića s kojim ima sina.  

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Srpska žena senzacija ruši rekorde i u Sarajevu, ovo se u Bosni i Hercegovini dogodilo prvi put: ''Pa dobro, ženo, što ti radiš? Možeš prijeći na stadione!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 9 +29 Jelena Karleuša - 10 Celebrity Karleuša izvela seksi ples u badiću koji jedva prekrio najintimnije dijelove tijela: "Ja da izgledam kao ti ja bi hodala gola svuda!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene